تاریخ انتشار: شنبه 1402/06/18 - 11:08
کد خبر: 481154

پاسخ محکم ماموستا حسینی به عبدالحمید

پاسخ محکم ماموستا حسینی به عبدالحمید

امام جمعه اهل سنت کامیاران گفت: کسانی که به هزینه‌های اربعین انتقاد می‌کنند سال گذشته در برابر آتش‌زدن چند دستگاه آمبولانس و نابودکردن برخی زیرساخت‌ها و امکانات عمومی سکوت کرده بودند و حرفی نمی‌زدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماموستا سیدمحسن حسینی اظهار کرد: پیامبر مکرم اسلام می‌فرمایند "شدیدترین عذاب در قیامت مربوط به کسانی است که در دنیا دیگران را عذاب می‌دهند".

امام جمعه اهل سنت کامیاران نقد منصفانه را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: نقد منصفانه که دارای راهکار باشد و مشکلی را حل کند، نقد عالمانه است.

ماموستا حسینی اضافه کرد: امروز که دشمن با تمام توان نقشه براندازی نظام را کشیده است و مسائل و مشکلاتی وجود دارد باید با همدلی و نقد منصفانه زمینه رفع این مشکلات را فراهم کنیم.

وی از ایران به عنوان پایتخت تشیع در جهان نام برد و گفت: برخی سخنان و اظهارنظرها در خصوص چرایی هزینه برای اربعین را قبول نداریم چون در کشوری که پایتخت تشیع جهان است این حرکت فرهنگی لازم و ضروری است.

امام جمعه کامیاران اضافه کرد: اگر محرم و عاشورا را از تشیع بگیرند و عشق و ارادت اهل بیت و خلفای راشدین را از اهل سنت بگیرید باید فاتحه شیعه و سنی را خواند.

ماموستا حسینی افزود: کسانی که به هزینه‌های اربعین انتقاد می‌کنند سال گذشته در برابر آتش‌زدن چند دستگاه آمبولانس و نابودکردن برخی زیرساخت‌ها و امکانات عمومی سکوت کرده بودند و حرفی نمی‌زدند.

وی با بیان اینکه ملت ایران بصیرتر و آگاه‌تر از این هستند که به این ابرازنظرهای بی‌خود گوش دهند، گفت: هر دشمنی که فکر می‌کند با طرح این موضوعات بی‌پایه می‌تواند کلاه سر ملت فهیم و بصیر ایران بگذارد سخت در اشتباه است.

امام جمعه کامیاران اضافه کرد: محرم و اربعین ریشه در تاریخ و اعتقادات ملت‌های مسلمانان جهان و خاصتا ملت ایران دارد، محرم جایگاه تکریم است و تشیع و اهل سنت هر کدام به شیوه خود تکریم می‌کنند و قطعا اهل سنت کمتر از تشیع به امام حسین(ع) و عاشورا و اربعین اعتقاد ندارند.

ماموستا حسینی با بیان اینکه امروز خداوند در سایه برکت خون امام حسین(ع) به مردم کردستان مرزی عطا کرده که مسیر تردد زائرین اباعبدالله الحسین شده است، گفت: حضور پرشور مردم و موکب‌داری و خدمت آنان به زائرین اربعین حسینی بهترین سلاح برای مقابله با دشمنان و خنثی شدن تبلیغات سوء آنان است.

به گفته وی، ارادت اهل سنت به اهل بیت و خاصتا سالار شهیدان ارادتی قلبی و ریشه‌دار است، علما و بزرگان اهل سنت کتاب‌های زیادی در مورد اهل بیت(ع) دارند که قابل تامل است.

وی در ادامه به برخی انتقادات و جهت‌گیری‌ها توسط افرادی در مورد انتصاب مسئولان در استان اشاره کرد و گفت: از برخی‌ها به شدت گله‌مندی داریم اصل در نظام مقدس اسلامی خدمت به مردم است چه فرقی می‌کند مسوول از کدام شهر و دیار باشد.

امام جمعه کامیاران ادامه داد: برخی‌ها به انتخاب مدیران قروه‌ای انتقاد کرده و نسبت به آن جبهه‌گیری می‌کنند در حالیکه قروه خارج از نقشه کردستان نیست.

گفت: نباید احساسات پاک مردم را با این حرف‌ها جریحه‌دار کرد و امنیت را به خطر انداخت از هیچ کس پذیرفته نیست که امنیت استان را دچار مخاطره کند.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
فرصت ثبت‌نام در المپیاد علمی علوم پزشکی تا ۱۸ خرداد تمدید شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۲۹۷۱ نفر رسیدر
اشاره رهبر انقلاب به کهن‌ترین دست‌نوشته موجود از حضرت امام خمینی(ره)
از میدان اوکراین تا جنگ علیه ایران
بی‌ثباتی قیمت‌ها همچنان مهم‌ترین دغدغه فعالان اقتصادی
هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود
تعلل نکنید / کریدور شمال-جنوب هر چه سریع تر راه‌اندازی شود
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top