تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/06/21 - 11:10
کد خبر: 481510

خوابگاه‌های دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی ایران افزایش یافت

خوابگاه‌های دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی ایران افزایش یافت

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به متمرکزسازی خوابگاه‌ها برای افزایش رفاه دانشجویان از اضافه شدن خوابگاه‌های متاهلی برای سال تحصیلی جدید در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالوهاب برادران با اعلام این خبر درخصوص راه اندازی خوابگاه‌های جدید متاهلی برای دانشجویان در سال تحصیلی جدید، گفت: این دانشگاه دارای ۸ واحد خوابگاه متاهلی بود که در فصل پاییز ۱۴۰۲، این تعداد به ۳۰ سوئیت خوابگاه متاهلی افزایش می‌یابد.

وی درباره مشخصات این سوئیت‌های خوابگاهی گفت: این سوئیت‌ها در متراژ ۷۵ تا ۹۵ متری با فضای دو اتاق، حمام، آشپزخانه و تمام امکانات یک سئویت فراهم شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: زمان اقامت در این سوئیت‌ها برای دانشجویان متأهل، براساس آئین نامه خوابگاه متاهلی در مقاطع تحصیلی مختلف از جمله دکتری سه سال، ارشد یک و نیم سال و کارشناسی دو سال، امکان استفاده وجود دارد.

برادران در زمینه متمرکز سازی ۲۳۰ ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویان دختر برای سال تحصیلی جدید نیز عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۷ خوابگاه دخترانه است که برای تسهیل در امکان حمل و نقل و فراهم شدن زمینه‌های بهتر رفاهی و استراحت دانشجویان پس از شیفت‌های بیمارستانی، براساس مقاطع تحصیلی و جغرافیایی، این خوابگاه‌ها متمرکز شد.

وی درخصوص ظرفیت خوابگاه پسرانه نیز گفت: برای خوابگاه دانشجویان پسر در خوابگاه ساعی نیز برای مقطع تحصیلات تکمیلی، ۱۰۰ ظرفیت برای سال تحصیلی جدید افزایش یافت.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: این دانشگاه هم اکنون با ۴ خوابگاه پسرانه و ۷ خوابگاه دخترانه در مجموع دارای ۲۵۰۰ تا ۲۶۰۰ ظرفیت خوابگاه دانشجویی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top