تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/29 - 23:55
کد خبر: 482364

افشاریان: برای حفظ VAR لیگ قهرمانان در ایران مذاکره می‌کنیم

افشاریان: برای حفظ VAR لیگ قهرمانان در ایران مذاکره می‌کنیم

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: پروسه استفاده از VAR در لیگ برتر با لیگ قهرمانان متفاوت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، افشاریان: برای حفظ VAR لیگ قهرمانان در ایران مذاکره می‌کنیم
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، خداداد افشاریان درمورد استفاده از VAR در بازی پرسپولیس و النصر، اظهار داشت: مسابقات لیگ قهرمانان را خود AFC برنامه‌ریزی کرده و آوردن VAR نیز مطابق همین پروسه بسیار راحت بود. فقط باید در ایران تعبیه می‌شد و رفتارهای فیزیکی‌اش انجام بگیرد. AFC این کار را انجام داد. تا زمانی که تیم‌های ما در این مسابقات هستند، این سیستم در ورزشگاه آزادی و نقش جهان استفاده خواهد شد. شاید بتوانیم با مجموعه فیفا، AFC و شرکت طرف قراردادشان توافق کرده و این سیستم را در ایران نگه داریم. البته این بحث گمانه‌زنی است. یک تا ۲ روز دیگر نیز تیم VAR ورزشگاه نقش جهان می‌آید و به همراه مجموعه کارگروه فدراسیون جمع می‌شوند تا این اتفاق در اصفهان هم بیفتد.

وی درمورد امکان استفاده از VAR در لیگ برتر تصریح کرد: مراحل اداری و رفتاری VAR ما کاملا با روند AFC متفاوت است. باید دستگاه‌ها را پس از به نتیجه رسیدن با شرکت، تعبیه کرده و در نهایت با آموزش داوران بتوانیم استفاده کنیم.

رئیس کمیته داوران درپاسخ به آخرین وضعیت سفر برخی داوران به عربستان برای آموزش VAR و اینکه آیا این امکان وجود ندارد به جای رفتن‌شان به چنین سفری با استفاده از همین تجهیزاتی که اکنون در ایران وجود دارد و البته نفرات بیشتر دوره‌های  آموزشی را برگزار کنند، گفت: مجموعه این سیستم برای AFC است و برای ما نیست. در سفر قبلی ناهماهنگی‌ پیش آمد و ویزای بچه‌های ما نرسید. البته پس از این اتفاق با عربستانی‌ها هماهنگ کردیم، به جز موعود بنیادی‌فر که مدرک VAR دارد، داوران ما بین‌المللی کشورمان اواخر مهر همراه با ۳_۲ نفر از مدرسان با هزینه این کشور به عربستان می‌روند.

افشاریان درخصوص انتقادات محمود فکری به داور در جریان بازی با تراکتور، توضیح داد: او خیلی زحمت کشیده است. در آن لحظات نیز تحت فشار بود و یک چیزی گفت. ما هم به دل نمی‌گیریم. من هم نیمه اول در ورزشگاه نبودم و اگر دنبال من می‌گشت، باید در نیمه دوم مرا صدا می‌کرد.

وی درمورد مصدومیت علی بای در جریان این مسابقه، اظهار داشت: این داور آماده بازی بود. در یک صحنه پس از استارت اولیه عضله‌اش مشکل پیدا کرد و در نهایت هم مداوا شد. البته قضاوت خیلی خوبی داشت. هرچند مقداری مصدوم بود که باید در هفته‌های آینده مشکلش را حل کند.

رئیس کمیته داوران در پاسخ به این سوال که داوران مردودی در تست پیش فصل چه زمانی  تست جدید را پشت سر خواهند گذاشت، عنوان کرد: این داوران را یکشنبه هفته آینده همراه با داوران لیست الیت به ورزشگاه دستگردی می‌آوریم و بار دیگر از آنها تست می‌گیریم.

افشاریان درمورد انتقادات رضا کرمانشاهی مبنی بر هدست نداشتن داوران، گفت: در هیات رییسه فدراسیون مصوب شد سازمان لیگ ۲۰ دستگاه هدست آماده کند‌. از لحاظ پول مشکلی نیست اما دنبال راهکاری برای خریدش هستند. 

وی درمورد مردود شدن برخی داوران بانو در تست‌ها، توضیح داد: برخی داوران لیست الیت در این جمع بودند اما مردود شدن آخر زندگی نیست. ما هم با داوران راه می‌آییم. 

رئیس کمیته داوران درمورد برخی انتقادات نسبت به جوان نکردن داوران، گفت: داوری که در لیست الیت ما است، چگونه از لیست دربیاوریم و داور جوان بگذاریم؟ خودمان تستی گرفته‌ایم که به هر دلیل آن را پاس نکرده‌اند. بار دیگر از آنها تست خواهیم گرفت. برخی داوران خانم ما در بازی‌های آسیایی قضاوت می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
تاکید وزیر علوم بر مشورت با شوراهای صنفی در اجرای طرح تغذیه دانشجویان
راه‌اندازی دو رشته جدید در دانشگاه خوارزمی
اولین دوره مسابقات ملی مشاعره دانشجویی برگزار شد
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top