تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/11 - 10:45
کد خبر: 483540

اولویت‌های کارنامه سلامت روان دانشجویان افزایش یافت

اولویت‌های کارنامه سلامت روان دانشجویان افزایش یافت

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: کارنامه سلامت روان دانشجویان از پنج اولویت به هشت اولویت تغییر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر ابراهیم نعیمی با اشاره به برنامه‌های مرکز مشاوره دانشجویی برای سال تحصیلی جدید گفت: برای امسال سعی کرده ایم، درس مهارت‌های زندگی در دانشگاه‌ها تثبیت شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۵ دانشگاه درس دو واحدی مهارت‌های زندگی را به دانشجویان خود ارائه می‌کنند، برای دانشگاه‌هایی که این درس را ندارند با اولویت دانشجویانی که در معرض آسیب هستند، یعنی دانشجویان اولویت دو و سه کارنامه سلامت، «درس مهارت زندگی» به صورت کارگاهی و خارج از ساختار آموزشی برای آنها برگزار می‌شود و از دانشجویان دعوت می‌شود تا در این کلاس‌ها شرکت کنند.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان افزود: با توجه به اینکه تمرکز دفتر مشاوره وزارت علوم بر پیشگیری است، سه کارگاه اصلی و پایه شامل کارگاه مهارت‌های حل مسئله، کارگاه مدیریت هیجانات کنترل خشم و کارگاه سازگاری تاب آوری را برای مهارت پایه و توانمندی دانشجویان برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد دانشجویان ورودی جدید در این کارگاه‌ها شرکت می‌کنند. برای دانشجویان سال‌های قبل هم به صورت عمومی اعلام می‌کنیم و براساس استقبالی که می‌کنند برای آنها کارگاه برگزار می‌کنیم، البته الزامی نبوده ولی تلاش می‌کنیم بیشتر دانشجویان شرکت کنند.

نعیمی همچنین اعلام کرد: پنج اولویت کارنامه سلامت روان دانشجویان که در بدو ورود تکمیل می‌کنند، از پنج اولویت به هشت اولویت تغییر کرده است، این اولویت‌ها یک سری موضوعات را برای حل و فصل مسائل دانشجویان برای آنها می‌سنجند و براساس آن دوره‌های آموزشی و پیشگیری بیشتری راه اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: با اضافه شدن اولویت‌های جدید دانشجویانی که دارای استرس و افسردگی هستند شناسایی می‌شوند و با آنها تماس گرفته شده و به آنها کمک می‌شود، در پنج اولویت قبلی دانشجویانی که دچار اختلال و آسیب بودند شناسایی می‌شدند و به آنها کمک می‌شد تا در طول سال تحصیل برای خود مشکل ایجاد نکنند.

نعیمی درباره اینکه چند درصد دانشجویان دچار اختلال هستند گفت: کمتر از ۵ درصد دانشجویان دچار آسیب‌های روانی اجتماعی هستند و نیاز به حمایت دارند ۹۵ درصد دانشجویان دیگر مشکل و مسئله دارند ولی اختلال ندارند و بیشتر نیاز به مهارت افزایی دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
رفیعی: باید به خودمان بیایم
وزارت کشور: به‌عنوان مجری انتخابات مشغول طی فرآیندها هستیم
تارتار: اگر VAR بود برنده بازی با سپاهان بودیم
گردهمایی تشکل‌های دینی کشور ساعتی پس از دیدار مدّاحان با رهبر انقلاب
باخت تلخ واترپلو ایران در رده‌بندی سطح ۲ کاپ جهانی
اطلاعیه سازمان بهشت زهرا(س) درباره تمهیدات ترافیکی روز مادر
«بایدن» لایحه موقت بودجه آمریکا را امضا کرد
عراقچی: همواره آماده ورود به مذاکرات شرافتمندانه هستیم
افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی تا سال ۱۴۰۴ به ۸۰ درصد
افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی تا سال ۱۴۰۴ به ۸۰ درصد
عارف: تغییر نرخ ارز نیمایی نباید تأثیری روی قیمت کالاها بگذارد
گاریدو: اشتباهاتی که مقابل مس مرتکب شدیم غیرقابل قبول هستند
پیروزی شیرین ذوب‌آهن مقابل ملوان
ایران اقدام خشونت آمیز در آلمان را محکوم کرد
پرسپولیس در برابر مس شکست خورد
رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب شد
ایران در رده‌بندی المپیادهای علمی جهان سوم شد
از جزئیات امتحانات دی تا چرایی میانگین نمره نهایی ۱۰.۸۹
میلاد حضرت زهرا(س) هیأت کجا برویم؟
اطاعت از مادر تا کجا؛ پاسخ رهبر انقلاب
خدمات رایگان شهرداری به بانوان از دوم تا هفتم دی ماه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top