تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/07/12 - 13:57
کد خبر: 483642

صحرایی در حاشیه نشست هیئت دولت؛

رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟/ توضیحات مهم وزیر آموزش و پرورش

رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟/ توضیحات مهم وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: تعداد معلمین ما حدود یک میلیون معلم است لذا اگر تا عید تلاش کنیم تازه می‌توانیم کل اعتراضات در رتبه بندی‌ها را به حکم تبدیل کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص رتبه بندی معلمین گفت: در خصوص رتبه‌بندی معلمین و رسیدگی به اعتراضات آنها قرار بود تا پایان شهریور آنها تعیین تکلیف کنیم که البته دارای چندین مرحله است.

وی‌افزود: در شهرستان‌ها تعیین تکلیف انجام شده است و رتبه بندی و رسیدگی به اعتراضات را در شهریور انجام دادیم و در مهر ماه پرداختی‌ها را صورت گرفت.

پرداختی‌های جدید معلمان براساس رتبه‌بندی است

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: این موضوع فرآیند دائمی و پیوسته ماست و توصیه می‌کنم مکانی که در دبیرستان البرز برای این منظور درست شده است را از نزدیک بازدید کنید. در آنجا بیش از ۱۰۰ همکار ما به صورت دو شیفت این موضوعات را بررسی می‌کنند و هر ماه حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار پرونده به مرحله حکم می‌رسد.

صحرایی اذعان داشت: تعداد معلمین ما حدود یک میلیون معلم است لذا اگر تا عید تلاش کنیم تازه می‌توانیم کل اعتراضات را به حکم تبدیل کنیم و آنچه که وعده کرده بودیم پایان مرحله رسیدگی به اعتراضات در کمیسیون‌های اولیه بوده است. همچنین پرداخت‌ها کاملاً بر اساس رتبه‌بندی صورت می‌گیرد و پرداخت‌های جدید ما مبتنی بر احکامی مثلاً همکاران ما اعتراض داشتند و آن در حال انجام است.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص صندوق ذخیره فرهنگیان بیان داشت: صندوق ذخیره فرهنگیان صندوقی است که باید با سلوک معلمانه اداره شود. حرف ما این است که معلمان اعتمادشان را به این صندوق از دست دادند و باید این اعتماد بازگردد و بنده مدافع تمام و کمال معلمان هستم.

وی ادامه داد: دراین صندوق پرداخت‌های نامتعارفی صورت گرفته بود که بنده دستور دادم به آن رسیدگی کنند و دلیل این پرداخت‌های نامتعارف را توضیح دهند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: روش و منش اداره صندوق باید به گونه‌ای باشد که فرهنگیان احساس کنند برایشان سودمند است و انشالله این روند اصلاح ادامه دارد.

ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را ۲۰ درصد افزایش دادیم

صحرایی در ادامه و در پاسخ به سوالی در خصوص کسری معلمین در آموزش و پرورش اعلام کرد: برخی از پیشکسوتان آموزش و پرورش آمارهایی از جمله کسری ۳۰۰ هزار معلم را ارائه می‌دهند. واقعیت مطلب این است که ما در آموزش و پرورش کمبود سنواتی داریم که اگر بخواهیم آماری را بر اساس استانداردها ارائه کنیم قریب ۲۰۰ هزار معلم است.

وی ادامه داد: کاری که در آموزش پرورش در خرداد، تیر مرداد و شهریور گذشته صورت گرفته است به عنوان پیچیده‌ترین فرآیند ساماندهی و سازماندهی بود که انجام دادیم. ۷۵ هزار معلم جدید را می‌گیریم و مابقی آن را از معلمین فعلی و به کارگیری پیشکسوتان و بازنشستگان و دانشجویان سال سوم و چهارم دانشگاه‌های فرهنگیان جبران خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: در بخش ابتدایی ۱۷۵۰۰ معلم پذیرفته شدند و تکمیل ظرفیت خواهیم داشت. دفترچه صادر خواهد شد تا همه امکان شرکت در تکمیل ظرفیت را داشته باشند و تلاشمان این است که تا پایان مهرماه مسئله تکمیل ظرفیت را تمام کنیم.

صحرایی بیان داشت: اینکه گفته می‌شود معلم در کلاس نداریم باید اصلاح شود و اینگونه نیست زیرا همه آموزش و پرورش از دبیر تا وزیر معلم است و اگر احیاناً کلاسی بدون معلم باشد بقیه معلمان آن را تحت پوشش قرار داده و تدریس را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به وجود مشکلات به جا مانده از دولت های گذشته اظهار داشت: همه رسانه‌ها بدانند مگر این مشکلات در دو سال این دولت به وجود آمده است؟ در گذشته ظرفیت دانشگاه فرهنگیان که دانشگاه راهبردی نظام است به زیر ۴ هزار نفر رسید و امروز شاهد آثار آن سیاست غلط هستیم و این دولت به دنبال ادامه سیاست تربیت معلم است و این موضوع را برمی‌گرداند.

صحرایی افزود: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را ۲۰ درصد افزایش دادیم و سال آینده هم این کار را خواهیم کرد ولی کسری معلمان دو ساله ایجاد نشده و دو ساله هم جبران نخواهد شد اما با انجام کارهای جهادی تا پایان این دولت این موضوع را حل خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنامه بازی‌های نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا
عراقچی: پزشکیان اصلاح‌طلب است اما اصول‌گراست
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت براساس اولویت‌های کشور
اطلاعیه ثبت احوال برای عکس‌دار کردن شناسنامه داوطلبان کنکور
مدارس دولتی تقویت می‌شوند/ آمادگی برای آغاز "حضوری" سال تحصیلی جدید
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟
تثبیت مالکیت ۴۵ هزار ملک آموزش و پرورش در دستور کار
ایران، قربانی اقدامات تجاوزکارانه و حملات نظامی بوده است
راهنمای جامع خرید بهترین دوربین سونی؛ از عکاسی حرفه ای تا تولید محتوا با شرکت اطمینان
قبل از ثبت‌نام در کلاس نقاشی به این ۷ نکته توجه کنید
راهنمای خرید مودم ADSL؛ هر آنچه قبل از خرید باید بدانید
چگونه دوده را از روی فرش پاک کنیم؟
معرفی ۸ بازی سرگرم کننده برای تقویت حافظه شنیداری کودک
خرید عمده لوازم آرایشی؛ چطور یک تأمین‌کننده مطمئن پیدا کنیم؟
عمل اسلیو معده چیه؟ (توضیحات دکتر محمد ایرانمنش)
تفاوت زمان تحویل ترجمه رسمی مدارک به اسپانیایی و انگلیسی در چه چیزی است
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
هیچ سیاست جمعیتی بدون توجه به زنان موفق نخواهد شد
برنامه‌ریزی برای استقرار یک مرکز ناباروری در هر استان
تنهایی چگونه پردازش ضربان قلب را در مغز تغییر می‌دهد؟
مسئله‌ای فراتر از مشوق‌های فرزندآوری
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top