تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/16 - 12:29
کد خبر: 483970

بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پی عملیات طوفان الأقصی

بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پی عملیات  طوفان الأقصی

ملت مجاهد فلسطین با این عملیات مهم و غرورآفرین بار دیگر ثابت کرد که اسرائیل، این غده سرطانی جنایتکار، سست‌تر از خانه عنکبوت است و آرمان فلسطین حیات تازه‌ای پیدا کرد و به امیدی برای مردم مستضعف جهان مبدل گشت و جبهه مقاومت را وارد مرحله جدیدی از تاریخ مبارزات خود در مقابل رژیم صهیونیستی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پی عملیات غرور آفرین طوفان الأقصی و پیشروی مقتدرانه رزمندگان فلسطینی بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

پیروزی‌ رزمندگان فلسطینی در مقابل نظامیان رژیم صهیونیستی و موفقیت‌ افتخارآمیزی‌ که‌ برای‌ ملت‌‌های مسلمان و آزادی‌خواه و عدالت‌طلب جهان در عملیات طوفان مسجدالأقصی آفریدند، به‌ همه‌ می‌آموزد که‌ صراط مستقیم‌ به‌ سوی‌ آزادی‌ و استقلال‌، جز رفتار شجاعانه‌ و متکی‌ بر ایمان‌ و آگاهی‌ جوانان حق‌طلب‌ نیست‌.

امروز همه‌ معادلات‌ سیاسی‌ و محاسبات‌ مادی‌، مقهور فداکاری‌ جوانان‌ مؤمن‌ و مجاهد فلسطینی شد که‌ آرایش‌های‌ فریبنده‌ ارتش‌ غاصب‌ صهیونیست‌ و قضاوت‌های‌ عجولانه‌ درباره‌ شکست‌ناپذیری‌ آن‌ را به‌ چیزی‌ نگرفته‌ و نیروی‌ فداکاری‌ و ایثاری‌ را که‌ آیات‌ باهره‌‌ی اسلام‌ و قرآن‌ در ذهن‌ و دل‌ آنان‌ پدید آورده‌ بود، به‌ درستی‌ ارج‌ نهادند، به‌ وعده‌ الهی‌ اطمینان‌ یافتند و جانهای‌ پاک خود را به‌ میدان‌ بردند و در نهایت ان‌شاءالله وعده الهی محقق خواهد شد و فلسطینیان را از چنگ فرعونیان زمان نجات خواهد داد و مستضعفان را بر عالمیان برترى خواهد داد.

تحقیر هیمنه پوشالی رژیم اشغالگر قدس، پایان اتمام حجت مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی است. عملیات طوفان الأقصی، قطعاً موازنه قدرت در فلسطین اشغالی را به صورت بنیادین تغییر داده و رژیم صهیونیستی را بیش از پیش در موضع ضعف قرار خواهد داد. این پیروزی بزرگ توسط محور مقاومت تمام ابرقدرت‌های جهان را به بهت و ناباوری فرو برد و یک هشدار جدی به همه سازشکاران در منطقه بود.

اینک همه جهانیان و ملت‌های‌ مسلمان‌ بار دیگر شاهد عقب‌نشینی‌ خفت‌بار و از سر ناچاری‌ غاصبان‌ صهیونیست‌ از سرزمینی‌ هستند که‌ سالها آن‌ را ملک طلق‌ خود پنداشته‌ و هرگونه‌ گفت‌وگو درباره‌ آن‌ را رد می‌کردند. این‌ حادثه‌ عظیم‌، منشاء مقایسه‌ای‌ به‌ یاد ماندنی‌ میان‌ دوگونه‌ رفتار با دولت‌ خشن‌ و زورگوی‌ صهیونیست‌ و حامیان‌ بی‌انصاف‌ آن‌ است‌؛ رفتاری‌ از سر شجاعت‌ و عدالت‌خواهی‌ و متکی‌ بر فداکاری‌ مؤمنانه‌ جوانان‌ فلسطینی و جبهه مقاومت، و رفتاری‌ از سر تسلیم‌ و گریز و متکی‌ بر تصمیم‌ مستکبران‌ که با قمار روی اسب بازنده صورت گرفت.

ملت مجاهد فلسطین با این عملیات مهم و غرورآفرین بار دیگر ثابت کرد که اسرائیل، این غده سرطانی جنایتکار، سست‌تر از خانه عنکبوت است و آرمان فلسطین حیات تازه‌ای پیدا کرد و به امیدی برای مردم مستضعف جهان مبدل گشت و جبهه مقاومت را وارد مرحله جدیدی از تاریخ مبارزات خود در مقابل رژیم صهیونیستی کرد.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن درود فرستادن به مجاهدان مقاومت، شهدای عزیز، مجروحان و خانواده‌های شریف ایشان و تبریک به فرماندهی گروه‌های مقاومت فلسطینی، اعلام می‌دارد با تمام وجود به این پیروزی تاریخی بزرگ که در واقع پیروزی تمام مقاومت‌کنندگان و ملت‌های شریف و آزاده بود، افتخار می‌کند. و تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی و ایادی استکبار و آزادی کامل سرزمین‌های اشغالی از بحر تا نهر و قدس شریف در کنار مجاهدان محور مقاومت از پای نخواهد نشست.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته
جبهه پایداری انقلاب اسلامی

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک فروند پهپاد MQ۹ در شرق تنگه هرمز منهدم شد
سفره عقد ۲۶ زوج جوان در حرم شاهچراغ(ع) پهن شد
ظفرقندی: بیمه‌ها گرانی دارو را پوشش دهند
علی‌آبادی: مصرف بهینه برق شرط عبور از ناترازی انرژی است
صالحی‌امیری: باید بستر گردشگری در حوزه تمدنی قزوین فعال شود
شکایت استقلال از بازیکن سابق پرسپولیس
پاسخ کنایی جبلی به تلویزیون ندیدن پزشکیان
ثبت جهانی الموت نگاه جهانیان به این میراث تاریخی را تغییر داد
برگزاری اختتامیه نخستین المپیاد ملی تئاتر «ایران قهرمان»
صالحی: الموت را از سایه یک قلعه تاریخی بیرون بیاوریم
افتتاح بیست‌ و نهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ +عکس
چالش آمریکا برای آرام‌کردن بازار جهانی نفت
پزشکیان: همکاری کشورهای منطقه، مسیر تحقق صلح و ثبات پایدار است
لیونل مسی از تیم ملی آرژانتین خداحافظی کرد
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
جودو وارد کاروان ایران برای المپیک جوانان شد
حجت‌الاسلام قمی: آنها که معتقدند قصاص مخصوص خداست با اسلام آشنا نیستند
روند موالید در کشور همچنان کاهشی است
وزیر راه و شهرسازی وارد خوزستان شد
عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد
ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top