تاریخ انتشار: جمعه 1402/07/21 - 14:48
کد خبر: 484468

آمریکا هیچ چراغ سبزی نشان نداده است

آمریکا هیچ چراغ سبزی نشان نداده است

وزیر نفت با بیان اینکه امروز بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت تولید می‌کنیم، گفت: در حال برنامه‌ریزی برای افزایش تولید نفت هستیم که برای آن هم در جهان مشتری داریم؛ همه اینها در شرایط سخت تحریم‌ها انجام شده و آمریکا هیچ چراغ سبزی نشان نداده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، جواد اوجی، وزیر نفت در جمع مردم و مسئولان شهرستان لامرد با اشاره به اینکه امروز به نیابت از رئیس‌جمهوری و دولت خدمت شما رسیده‌ام، اظهار کرد: طرح پتروشیمی «سیگلو» که امروز عملیات اجرایی آن در منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز شد، همسو با تکمیل زنجیره ارزش و از طرح‌های ارزشمندی است که اشتغالزایی و درآمدزایی مطلوبی را برای کشور به همراه دارد.

وی با اشاره به مساحت 8500 هکتاری منطقه ویژه اقتصادی لامرد و ظرفیت موجود برای توسعه منطقه افزود: وزارت نفت سرمایه‌گذاران را برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی به‌ویژه در بخش پایین‌دستی در این منطقه هدایت و راهنمایی می‌کند تا ان‌شاالله منطقه‌ای شبیه به عسلویه با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های فراهم شده، ایجاد شود.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه وزارت نفت چتر حمایتی خود را برای سرمایه‌گذاران این منطقه را گسترش می‌دهد، ادامه داد: وزارت نفت طرح‌هایی که برای کشور ارزشمند است را هدایت می‌کند تا در این منطقه سرمایه‌گذاری شود که بی‌شک تحول بزرگی را در شهرستان و استان فارس ایجاد خواهد کرد.

اوجی تأکید کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی دولت سیزدهم در دو سال اخیر، اقدام‌ها و دستاوردهای مطلوبی در همه حوزه‌ها رقم خورده آن هم در شرایطی که تحریم‌ها تشدید هم شده است.

وی با اشاره به اینکه وجود 87 میلیون میعانات گازی روی آب‌های خلیج فارس و نزدیکی به ورود به فصل سرما و تأمین گاز کشور پاشنه آشیل دولت در ابتدای کار دولت سیزدهم بود، گفت: از آنجا که بازاریابی برای میعانات گازی در دولت گذشته انجام نشده بود، با اجاره و خریداری کشتی حجم زیادی از میعانات را روی آب ذخیره شده بود و شاهد بودید که کشور در زمستان 1399 با قطعی برق به دلیل کمبود سوخت نیروگاه‌ها روبرو بود زیرا برای کاهش تولید میعانات، تولید گاز را کم کرده بودند.

تراز میعانات گازی منفی است

وزیر نفت تصریح کرد: اما با کار شبانه‌روزی همه متخصصان صنعت نفت، امروز تراز ما در حوزه میعانات گازی منفی است یعنی هم‌اکنون متقاضی میعانات گازی ما چه در داخل و چه از خارج افزایش یافته است که تولید 760 هزار بشکه‌ای ما جوابگو نیست.

اوجی ادامه داد: سالانه 430 میلیون دلار اجاره کشتی‌ها برای نگهداری میعانات روی آب بود که همه این کشتی‌ها با دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم و بازاریابی و نرخ مطلوب به فروش رفت و حتی یک سنت ما نیز در بانک‌ها مسدود نشده است.

وی با بیان اینکه امروز بیش از 3 میلیون و 300 هزار بشکه نفت تولید می‌کنیم، اظهار کرد: در حال برنامه‌ریزی برای افزایش تولید نفت هستیم که برای آن هم در جهان مشتری داریم؛ همه اینها در شرایط سخت تحریم‌ها انجام شده و آمریکا هیچ چراغ سبزی نشان نداده و در این مدت آمریکا 223 تحریم دیگر نیز اضافه کرده است.

وزیر نفت، بهره‌برداری از فاز دوم پالایشگاه آبادان به ظرفیت 210 هزار بشکه، افتتاح واحد گازوئیل پالایشگاه اصفهان به ظرفیت روزانه 20 میلیون لیتر، بهره‌برداری از فاز 11 پارس جنوبی پس از 22 سال و صادرات 16 میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی در سال 1401 را از دستاوردهای وزارت نفت دولت سیزدهم در دوسال اخیر برشمرد.

اوجی با اشاره به اینکه قرارداد طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی در نقطه مرزی از میدان مشترک گازی 22 سال در این صنعت دست به دست می‌شد، افزود: با ابتکار و محاسبات و بررسی‌های کارشناسی انجام شده، سکوی 12C که در نقطه ای با بهره‌وری پایینی بود جابجا شد و روی فاز 11 قرار گرفت و سرانجام این فاز در این دولت به بهره‌برداری رسید.

تأمین گاز بیش از 140 هزار واحد صنعتی در کشور

وی با اشاره به سفر به روسیه به‌عنوان نخستین دارنده ذخایر گازی جهان اظهار کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در مجمع بین‌المللی «هفته انرژی روسیه» اعلام کرد که گاز روسیه در اروپا تحریم شده و قیمت گاز در جهان و اروپا 30 درصد افزایش یافته و بخشی از بازارهایمان را از دست داده‌ایم و تصمیم گرفته‌ایم که گازرسانی را برای مردم انجام دهیم و برنامه داریم که یک میلیون خانوار را گازرسانی کنیم.

وزیر نفت تأکید کرد: امروز 27.5 میلیون خانوار از نعمت گاز برخوردار هستند و پیش از انقلاب تنها یک روستا گازرسانی شده بود و امروز نزدیک 39 هزار و 700 روستا از نعمت گاز در کشور بهره‌مند هستند. هرجا خط لوله گاز کشیده شده باشد، عمرانی و آبادانی را به همراه دارد.

اوجی ادامه داد: گاز بیش از 140 هزار واحد صنعتی از سوی شرکت ملی گاز ایران تأمین می‌شود.

وی به دستاوردهای مطلوب دولت سیزدهم در بخش‌های مختلف نیرو، راه و شهرسازی، نفت و ... اشاره کرد و گفت: دولت در کارهای زیرساختی اساسی واقعا تلاش کرده است و به‌طور جد رئیس‌جمهوری و دولت به دنبال این هستند که کارهای اساسی و کلیدی که در دهه 90 بلاتکلیف و ناتمام مانده بودند، انجام شود.

وزیر نفت با بیان اینکه پارسال 12 میلیارد دلار پروژه‌های نیمه تمام نفتی به بهره‌برداری رسید، افزود: امسال 15 میلیارد دلار پروژه‌های نیمه‌تمام به بهره‌برداری می‌رسد.

آمار رشد اقتصادی نشان‌دهنده کارنامه دولت است

اوجی به رشد اقتصادی و عملکرد دولت اشاره و اظهار کرد: براساس آمار بانک مرکزی و برنامه بودجه، عملکرد دولت در زمینه رشد اقتصادی 7.6 درصد در سه ماهه بهار بوده و براساس مرکز آمار گروه نفت و گاز 19.7 رشد اقتصادی داشته است و این کارنامه دولت است.

وی افزود: معیشت مردم نیز که دغدغه رهبر معظم انقلاب، رئیس‌جمهوری و همه دولت است نیز ان‌شاالله حل خواهد شد.

وزیر نفت با بیان اینکه کشور در تأمین منابع ارزی هیچ‌گونه مشکلی ندارد، گفت: ذخایر ارزی کشور، فروش و بازگشت پول به کشور مطلوب است.

اوجی درباره کمک‌های وزارت نفت در قالب مسئولیت اجتماعی تصریح کرد: کل دو دوره دولت گذشته، شاید 2 هزار میلیارد تومان هم مسئولیت اجتماعی درهشت سال نداشته است؛ وزارت نفت دولت سیزدهم طی دو سال اخیر 20 هزار میلیارد تومان پروژه‌های رفاهی، آبرسانی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و ورزشی در سراسر کشور به ویژه استان‌های نفت خیز و گازخیز تعریف کرده است.

وی افزود: وزات نفت اعتبارات خوبی را در سفر اول رئیس‌جمهوری به استان فارس در نظر گرفت که در سفر دوم نیز این اعتبارات افزایش یافت.

وزیر نفت حمایت از منطقه ویژه اقتصادی لامرد را به عنوان یکی از درخواست نماینده شهرستان لامرد مطرح کرد و گفت: وزارت نفت به‌طور حتم همکاران و هلدینگ‌های بزرگ را برای سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع پایین دست در این منطقه بسیج می‌کند تا تحول خوبی در استان ایجاد شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حفظ همگرایی و حضور میدانی مردم مبعوث شده، هدف اصلی وحدت مورد اشاره امام جامعه 
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
المیادین: وزیر کشور ایران عازم پاکستان است
خسروپناه: صعود تیم ملی به جام جهانی یک صعود پهلوانانه بود
وزیر راه از خطوط ریلی آسیب دیده هرمزگان بازدید کرد
حسنخانی: بازیکنان ایران در جام جهانی عملکرد درخشانی داشتند
مدیر کل راهداری هرمزگان: تمامی جاده‌های هرمزگان باز است
دومین پیروزی برای تیم واترپلو جوانان ایران با غلبه بر هنگ‌کنگ
عملیات انهدام بمب‌های عمل نکرده جنگ رمضان در ارتفاعات تهران
انتقاد آمریکایی‌ها از اقدام فیفا برای فروش چمن ورزشگاه فینال جام جهانی
مشخصات دوربین آیفون ۱۸ پرومکس فاش شد
عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد
جلسه علنی مجلس سه‌شنبه برگزار می‌شود
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top