تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/25 - 22:21
کد خبر: 484947

رئیس جمهور برزیل مواضع رئیسی درباره دلایل وقوع بحران در غزه را تأیید کرد

رئیس جمهور برزیل مواضع رئیسی درباره دلایل وقوع بحران در غزه را تأیید کرد

رئیسی، اقدامات رژیم صهیونیستی را مصداق بارز جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت توصیف و بر ضرورت نقش‌آفرینی همه کشورها برای مقابله با این اقدامات تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سید ابراهیم رئیسی، عصر امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگوی تلفنی با «لولا داسیلوا» رئیس‌جمهور برزیل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل، تحولات اخیر در فلسطین و اجرای عملیات طوفان‌الاقصی از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی را واکنشی به تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی و نقض گسترده حقوق اولیه فلسطینیان از جمله حق حیات آن‌ها عنوان و تصریح کرد‌: اقدامات مجرمانه، دیوانه‌وار و غیرقانونی صهیونیست‌ها علیه مردم مظلوم غزه نه تنها کمکی به حل مسئله نخواهد کرد، بلکه موجب تشدید و توسعه دامنه درگیری‌ها به دیگر نقاط منطقه خواهد شد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در حال انتقام‌گیری شکست خود از غیرنظامیان به‌ویژه زنان و کودکان غزه است، به اقدام غیرانسانی صهیونیست‌ها در قطع آب و برق و جلوگیری از ورود سوخت و مواد غذایی و دارویی به این منطقه اشاره کرد و گفت‌: توقف سریع بمباران مناطق مسکونی و کشتار زنان و کودکان مظلوم غزه و همچنین رفع فوری محاصره این منطقه مورد تأکید ماست.

رئیسی، اقدامات رژیم صهیونیستی را مصداق بارز جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت توصیف و بر ضرورت نقش‌آفرینی همه کشورها برای مقابله با این اقدامات تأکید کرد.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه برزیل به عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل و یکی از کشورهای اثرگذار در بریکس، در برقراری صلح جهانی، گفت‌: از برزیل انتظار می‌رود ضمن نقش‌آفرینی در ایجاد آتش‌بس و توقف حملات به غزه، صدای جامعه بین‌المللی برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی در دنیا باشد و جمهوری اسلامی ایران نیز در راستای مشارکت و همکاری در این زمینه آمادگی دارد.

رئیسی، توقف سریع بمباران و حملات به غزه، برقراری آتش‌بس و رفع محاصره غزه را به عنوان سه اقدام اساسی و اولویت‌دار برای کنترل شرایط در منطقه عنوان و با تأکید بر اهمیت کمک‌رسانی به فلسطینیان، تأکید کرد‌: حتی یک ساعت تأخیر در توقف بمباران مناطق مسکونی و غیرنظامی و رفع محاصره غزه زمینه‌ساز خسارات جبران‌ناپذیری برای منطقه خواهد بود.

رئیس‌جمهور همچنین تأکید کرد که به برکت مقاومت، دوران آوارگی ملت فلسطین به پایان رسیده است.

رئیسی در بخش دیگری از این گفت‌وگوی تلفنی روابط ایران و برزیل را در چارچوب بریکس در حال توسعه و گسترش خواند و با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه دو کشور در مناسبات بین‌المللی به عنوان کشورهایی پیشرو در حفظ و توسعه صلح جهانی، ابراز امیدواری کرد که تهران و برازیلیا با تشریک مساعی و بسیج توان دیپلماتیک بیش از پیش در اعتلای صلح و ثبات در جهان نقش‌آفرین باشند.

داسیلوا: پیش‌نویس قطعنامه‌ای که شامل دیدگاه‌های مورد تأکید ایران نیز می‌شود برای ارائه به نشست شورای امنیت تهیه شده است

«لولا داسیلوا» رئیس‌جمهور برزیل نیز در این گفت‌وگو ضمن ابلاغ سلام‌های گرم خود به رهبری معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، مواضع رئیسی درباره دلایل وقوع بحران در غزه را تأیید و بر ضرورت توقف فوری حملات به غزه، برقراری آتش‌بس و بازگشایی معابر و مسیرهای منتهی به غزه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و امدادرسانی به مجروحان این منطقه تأکید کرد.

رئیس‌جمهور برزیل، سیاست رژیم صهیونیستی مبنی بر کوچاندن اجباری ساکنان غزه را ناممکن و غیرقابل پذیرش دانست و با بیان اینکه صهیونیست‌ها به بهانه هدف قرار دادن گروه‌های مقاومت، زنان و کودکان بی‌دفاع را مورد حمله قرار داده و مدارس و بیمارستان‌ها را تخریب می‌کنند، از تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای که شامل دیدگاه‌ها و اولویت‌های مورد تأکید جمهوری اسلامی ایران نیز می‌شود برای ارائه به نشست شورای امنیت خبر داد.

«داسیلوا» همچنین ضمن ابراز خرسندی از روند رو به گسترش روابط تهران-برازیلیا اطمینان داد در کشورش برای تقویت و توسعه روابط با ایران در همه عرصه‌ها اراده کامل وجود دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top