تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/22 - 17:02
کد خبر: 487529

استاد دانشگاه شریف: شهید طهرانی مقدم از نوآوران ایده‌های دفاعی و موشکی بود‌

استاد دانشگاه شریف: شهید طهرانی مقدم از نوآوران ایده‌های دفاعی و موشکی بود‌

استاد دانشکده هوافضای دانشگاه صنعتی شریف گفت: شهید طهرانی مقدم از نوآوران ایده های دفاعی و موشکی بود‌ و ایده های دفاعی را از طرح تا تولید شخصا پیگیری می‌کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، محسن فتحی استاد دانشکده هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در یادواره شهید طهرانی مقدم که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: جنگ امروز غزه یاد و نقش ایشان را پررنگ تر از قبل می کند.

وی با اشاره به اینکه ابعاد اخلاقی و روحیات شهید طهرانی مقدم وسیع بود و  در زمانی که با ایشان همراهی داشتم نکات برجسته ای در روحیات وی دیدم، گفت: دو ویژگی اسلام دوستی و عرق به شیعه علوی و دیگری صهیونیست ستیزی و استکبار ستیزی در شخصیت شهید طهرانی مقدم پررنگ بود.

این استاد دانشگاه شریف گفت: طهرانی مقدم علاقه مند به اسلام و فدایی اسلام بود. در هر مسئولیتی که بر عهده می گرفت اولین نکته ای که به آن می پرداخت این مسئله بود و حاضر جان خود را فدای اسلام و شیعیان کند. ویژگی شخصیتی دیگر ایشان صهیونسیت ستیزی و استکبار ستیزی بود و همواره به دنبال کار اثرگذار در مقابل دشمنی استکبار ستیزی یود. 

فتحی به بعد فرماندهی عملیاتی شخصیت شهید طهرانی مقدم نیز اشاره کرد و گفت:  نه اینکه فقط فرمانده عملیات موشکی بود بلکه هر محصولی را از بحث طرح، ایده، نقشه به محصول و محصول به میدان و آزمایش و تولید شخصا پیگیری و دنبال می کرد. از نواوران ایده های دفاعی و موشکی بود‌ و  همیشه پس از طرح و ایده محصولی با طراحان آن تا به نتیجه رسیدن محصول همراه بود. 

وی با اشاره به اینکه در آن سالها میادین تیر  برای ازمایش محصولات جدید وی توسعه نیافته بود و  خیلی اوقات برای آزمایش در بیابان چادر می زد، گفت: همیشه زودتر از همه برای برپایی چادر و تجهیزات و امکانات حضور می یافت تا تست انجام شود و بعد از آن از همه تشکر می کرد و به همه روحیه می داد حتی زمانی که نتیجه مطلوب نبود.

این استاد دانشگاه گفت: بعد از هر پروژه و نتیجه گیری آن،  کار جدیدی را آغاز می کرد. فرماندهی ایشان عملیاتی بود.  موتور محرک بود و  خودش کارها را شخصا پیگیری می کرد حتی وقتی که  برخی از کارها به عهده بخش خصوصی بود این روحیه را داشت که  خودش پیش قدم برای حل مسائل آنها باشد و زودتر از همه در میدان حاضر بود.

به خاطر این روحیات همه بخش های دفاعی و موشکی او را پدر موشکی می دانستند.

فتحی اتکا به توان بومی را از دیگر ویژگی های اخلاقی شهید طهرانی مقدم نامید و گفت: به یاد ندارم از محصول خارجی استفاده کرده باشد و معتقد بود باید از محصولات بومی و ساخته شده از دست مردم و متخصصان کشور و شیعه بهره برد تا کار با برکت شود. 

وی در پایان گفت: درباره نقش ایشان در توسعه صنعت بومی و موشکی ساعت ها می شود بحث کرد به قدری در این خصوص نقش داشت که جان خود را نیز در همین راه از دست داد و شهادت ایشان نیز در راه کار توسعه تحقیقاتی رقم خورد. شرایط امروز دنیا حضور افرادی مانند شهید طهرانی مقدم را در حوزه دفاعی کشور بیش از پیش نشان می دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top