تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/30 - 10:14
کد خبر: 488450

تعیین نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی

تعیین نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی

رئیس شورای شهر تهران گفت: هیچ یک از وسایل نقلیه عمومی حق افزایش کرایه‌ها در زمان بارش باران را ندارند و چنانچه این کار صورت بگیرد غیرقانونی است، ضمن اینکه به زودی شورای شهر تهران به نرخگذاری تاکسی‌های اینترنتی ورود پیدا خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران صبح امروز پیش از آغاز یکصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به بارش باران در پایتخت اظهار کرد: با بارش باران هیچ یک از تاکسی‌ها اعم از تاکسی‌های اینترنتی و معمولی حق افزایش کرایه‌های خود به دلیل بارش باران و تغییر شرایط آب و هوایی را ندارند.

وی تصریح کرد: شورای شهر تهران برای تاکسی‌های معمولی نرخ مصوبی را به تصویب رسانده و تاکسی‌های معمولی ملزم به رعایت و دریافت کرایه‌ها براساس نرخ مصوب هستند.

رئیس شورای شهر تهران هرگونه افزایش کرایه از سوی تاکسی‌های اینترنتی و معمولی را در زمان بارش باران خلاف قانون و مقررات دانست و عنوان کرد: به قول معروف بی‌معرفتی است که در زمان بارش باران و در زمانی که مردم زیر بارش باران قرار دارند وسایل حمل و نقل عمومی اعم از تاکسی معمولی و اینترنتی اقدام به افزایش کرایه بیشتر کنند.

چمران در پاسخ به این پرسش که آیا شورا مسئولیت تعیین نرخ کرایه‌های تاکسی‌های اینترنتی را برعهده دارد یا خیر گفت: نرخ تمام وسایل حمل و نقل عمومی باید توسط شوراها تعیین و به تصویب برسد و اینکه اعلام شود تاکسی‌های اینترنتی از وزارت کشور مجوز گرفته‌اند و اتحادیه آنها نرخ‌ها را مشخص می‌کند، درست نیست و اگر این چنین تاکسی‌هایی کرایه‌های خود را براساس قانون دریافت کنند ما به آنها کاری نداریم درصورتی که در حق مردم اجحاف کنند این اجازه را به آنها نخواهیم داد.

وی با انتقاد از خدمت‌رسانی تاکسی‌های اینترنتی در زمان بارش باران، گفت: تاکسی‌ها علاوه بر زمان بارش در سرویس‌دهی مدارس نیز نتوانستند به مسئولیت خود عمل کنند و شورا بنا دارد به‌زودی با مطالعاتی که در ارتباط با تاکسی‌های اینترنتی انجام خواهد داد نرخ‌گذاری تاکسی‌ها را در صحن شورا انجام بدهد.

رئیس شورای شهر تهران در خصوص دستور جلسه شورای شهر امروز گفت: در ابتدای جلسه آقای کاشانی نطق پیش از دستور ارائه خواهد کرد و در ادامه به بررسی تصویب اساسنامه سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران رسیدگی خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عارف: اقتدارمان را در نیویورک نشان می‌دهیم
مخبر: پیام ایران از خط مقدم تا سازمان ملل، متحدانه و قاطع است
تا ساعتی دیگر پیام رهبر معظم انقلاب منتشر خواهد شد
دسته‌چک‌ها کم‌برگ می‌شوند
افت ۱۶ درصدی انتشار مقاله در برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور
جزئیات جلسه بررسی تقاضای استیضاح وزیر تعاون در کمیسیون اجتماعی
نتایج نهایی آزمون دستیاری اعلام شد
قالیباف: تسلیم نمی‌شویم/ تا پایان یافتن تهدید ایستاده‌ایم
حمایت ۱.۸ همتی بنیاد ملی علم ایران از پژوهش
واشنگتن پست:‌ آمریکا در مسیر لغزش به‌سوی جنگ با چین
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا در نیویورک
زیست‌بوم فرهنگی پنهان؛ آنچه در زندگی دانشجویی خارج از کلاس می‌گذرد
گواهینامه موتورسیکلت زنان در انتظار اجرای مصوبه دولت
از حذف صبحانه تا افت تمرکز؛ هشدار درباره تغذیه دانش‌آموزان و دانشجویان
۵ کاربرد صنعتی پرتکرار قطعات پلیمری که شاید ندانید
آموزش‌های تخصصی بازارهای مالی در فایننس آکادمی
ویزای همراه و پیوند خانوادگی؛ بردن خانواده به فرانسه
نحوه پاک کردن لکه آبمیوه تازه از روی فرش
بهترین دکتر تزریق پروفایلو در تهران کیست؟
نبشی ۴؛ مقطعی کوچک با کاربردهای گسترده در ساختمان و سازه های صنعتی
ارزان‌ترین دانشگاه‌های ترکیه برای دانشجویان ایرانی در سال ۲۰۲۷
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top