تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/09/05 - 16:26
کد خبر: 488993

سهمیه‌ ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی کشور چقدر است؟

 سهمیه‌ ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی کشور چقدر است؟

معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص سهمیه‌های استخدامی خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد اسماعیل هاشم‌لو، معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با تخصیص سهمیه‌های قانونی خانواده شهدا و ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور گفت: جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان و همسران آزادگان یک سال و بالای یک سال اسارت اسرا و خواهر و برادر شهدا که متقاضی استخدام در دستگاه‌های دولتی هستند، می‌توانند بدون مراجعه حضوری به بنیادها با ثبت وضعیت تحصیلی و شغلی خود در سامانه سجایای بنیاد از فرصت‌های شغلی استخدامی با شرکت در آزمون‌های استخدامی و انتخاب شغل محل‌های تخصیص داده شده به آنان در ستون سهمیه (25٪) و سایر ایثارگران مشمول در ستون سهمیه (5٪) بهره‌مند شوند.

هاشم‌لو افزود: در این آزمون استخدامی سازمان بهزیستی کشور، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی، سازمان سنجش آموزش، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی و دانشگاه فرهنگیان حضور دارند که فرصت خوبی برای بهره‌مندی مشمولان با مقطع تحصیلی دیپلم و نیز برخی رشته‌های خاص دانشگاهی می‌باشد.

وی بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های استخدام در دستگاه‌های دولتی و تعدد رشته‌های تحصیلی مشمولین موضوع ماده 21 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، شرکت در آزمون استخدامی و رقابت بین مشمولان برای بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی و بهره‌مندی از سهمیه الزامی است.

معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه رای دیوان عدالت اداری نیز به این امر مهم تاکید دارد، تصریح کرد: به همین دلیل شغل محل‌های انتخاب شده به تناسب فراوانی رشته‌های تحصیلی و محل سکونت آنان و حسب تقاضای دستگاه‌ها و با در نظر گرفتن محدودیت فرصت شغلی برای برخی از رشته‌های تحصیلی معین شده است، بنابراین ثبت وضعیت تحصیلی و شغلی ایثارگران مشمول در سامانه سجایا همیشه مورد تاکید این اداره کل بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مجری برگزاری آزمون یاد شده مرکز آزمون جهاد دانشگاهی است، لذا متقاضیان شرکت در این آزمون می‌توانند از روز یک شنبه مورخ 1402/09/05 با مراجعه به تارنمای مرکز گفته شده به نشانی http://www.hrtc.ir  مراجعه نموده و تا قبل از پایان زمان ثبت نام با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای این آزمون فرآیند ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدامی را طی کنند و با آمادگی کامل با سایر مشمولان رقابت کرده و به مراحل بعدی استخدام راه پیدا کنند.

معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برخی از بانک‌ها و نیز شرکت‌های غیر دولتی شامل شرکت‌های پالایشگاهی، پتروشیمی و فولادها بابت عدم رعایت تخصیص سهمیه‌های قانونی خانواده معزز شهدا و ایثارگران گلایه و اظهار کرد: این اداره کل جهت رعایت سهمیه‌های استخدامی توسط کلیه دستگاه‌های موضوع ماده 2 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تمام تلاش خود را می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: رفع مشکل بیکاری این عزیزان صرفا از طریق استخدام مهیا نمی‌شود و به همین دلیل تفاهم‌نامه‌هایی با مراکز آموزشی و فنی مهارتی برای ارتقا سطح مهارت و دانش حرفه‌ای ایثارگران متقاضی اجرای طرح‌های کارآفرینی و خود اشتغالی منعقد شده است تا با دریافت مجوزهای شغلی لازم و نیز دریافت تسهیلات اشتغال، زمینه شغل مناسب و پایدار را برای خود فرآهم آورند.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
پزشکیان درخشش تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی ایران را تبریک گفت
پوشش رسانه‌ای حج، عمره، اربعین و اعتاب مقدسه، روایت مجموعه‌ای از لحظه‌هاست
هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای اخراج آمریکا از خلیج فارس
چطور «نه به اعدام» به بازتولید خشم و قتل مداح جوان منجر شد؟
مردی که خبرنگاری در ایران را صاحب دانش کرد
پیش‌بینی افزایش ۲۵ درصدی حضور زائران در دهه پایانی ماه صفر در مشهد
حل معضل آلودگی هوای تهران نیازمند تصمیم‌گیری در سطح ملی است
خبرنگاران در خط مقدم جهاد تبیین و صیانت از انسجام ملی هستند
عکاسان و خبرنگاران در دفاع مقدس +عکس
مومنی: رسانه می‌تواند امنیت‌ساز باشد
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
صالحی: خبرنگاران در سخت‌ترین شرایط کنار ملت بودند
ظرفیت‌های علمی دانشگاه فردوسی برای میزبانی از زائران دهه پایانی صفر
تشکیل تیم کارآگاهان زبده برای دستگیری عاملان قتل رجب‌زاده
آماده‌سازی مواکب برای میزبانی از زائران رضوی +عکس
هانتر بایدن: سرطان جو بایدن به استخوان‌هایش سرایت کرده است
تاکید صریح همتی بر تشدید نظارت بر بانک‌ها
حضرتی: رسالت خبرنگار کشف و نشر حقیقت است
انصاری: خسارت‌های زیست‌محیطی جنگ در خلیج فارس را مطالبه‌ می‌کنیم
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top