تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/07 - 17:55
کد خبر: 489239

ثبت‌نام در آزمون سراسری نیازمند مراجعه به سامانه آموزش و پرورش نیست

 ثبت‌نام در آزمون سراسری نیازمند مراجعه به سامانه آموزش و پرورش نیست

معاون آزمون‌های سازمان سنجش گفت: ثبت‌نام در آزمون سراسری نیازمند مراجعه به سامانه آموزش و پرورش نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، علی صدر معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به فرایند ثبت‌نام در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، گفت: سوابق تحصیلی داوطلبان توسط وزارت آموزش و پرورش در اختیار سامانه ثبت نام سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد و برای ثبت نام در آزمون سراسری نوبت اول سال 1403، هیچ گونه نیازی به مراجعه داوطلبان به سامانه های وزارت آموزش و پرورش نیست لذا داوطلبان صرفا می بایست به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  مراجعه کنند.

وی همچنین در مورد ثبت‌نام داوطلبانی که به دلیل ثبت‌نام در آزمون سراسری سال گذشته دارای کارپوشه داوطلبی هستند، گفت: این دسته از داوطلبان نیازمند ایجاد کارپوشه جدید نیستند و منحصراً باید نسبت به ثبت‌نام در آزمون اقدام کنند و در صورت تمایل امکان ویرایش اطلاعات آنها نیز وجود دارد.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور افزود: داوطلبانی که متقاضی پذیرش با نمرات اختصاصی آزمون سراسری سال 1402  هستند لازم است جهت انتخاب رشته و پذیرش در آزمون سراسری سال 1403 حداقل در یک نوبت از آزمونهای سراسری سال 1403 ثبت نام کنند. این دسته از داوطلبان نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخ‌گویی به سؤالات آزمون را ندارند.

صدر همچنین در مورد داوطلبانی که تمایل به شرکت در آزمون‌های شناور را دارند، خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ آزمون‌های زبان و هنر به صورت همزمان برگزار می‌شود و داوطلبان نمی‌توانند در هر دو آزمون شرکت کنند و باید یکی از این دو گروه شناور را انتخاب کنند ولیکن در صورت تمایل می‌توانند در نوبت اول در یکی از این دو آزمون شناور و در نوبت دوم در آزمون دیگر ثبت‌نام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top