تاریخ انتشار: جمعه 1402/09/17 - 18:30
کد خبر: 490216

مدودف: خطر جنگ جهانی سوم تا این حد واقعی نبوده است

مدودف: خطر جنگ جهانی سوم تا این حد واقعی نبوده است

نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت که از زمان بحران موشکی کوبا، تهدید وقوع درگیری مستقیم با ناتو، که می‌تواند منجر به جنگ جهانی سوم بشود، تاکنون به این مقدار واقعی نبوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه امروز (جمعه) درباره خطر وقوع جنگ جهانی سوم هشدار داد.

مدودف طی بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت که از زمان بحران موشکی کوبا، تهدید وقوع درگیری مستقیم بین روسیه و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که می‌تواند منجر به جنگ جهانی سوم بشود، تاکنون به این مقدار واقعی نبوده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نگران شکست خوردن در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است، گفت که به همین دلیل، از کنگره باج می‌گیرد تا اوکراین را تجزیه کند.

رئیس جمهور سابق روسیه که در واکنش به تداوم حمایت‌های نظامی غرب از اوکراین، لحن تندی در بیانیه‌های اخیر خود اتخاذ کرده؛ توضیح داد که خانواده بایدن و تیم خلافکار او برای ادامه دادن تجارت تسلیحات خود، جنگ اوکراین را ادامه می‌دهند و از دولت آمریکا پول می‌گیرند.

بر این اساس، مدودف در ادامه ضمن اشاره به در جریان بودن طرح استیضاح بایدن در کنگره آمریکا، پیش‌بینی کرد که احتمال شکست خوردن او در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده زیاد است.

به نوشته اسپوتنیک، وی همچنین افزود که دولت آمریکا تاکنون با این گستاخی، این حجم هنگفت پول را برای حفاظت از یک کشور در حال فروپاشی مانند اوکراین از کنگره و دیگر کشورها اخاذی نکرده بود.

روز گذشته نیز «سرگئی ناریشکین» مدیر سرویس اطلاعات خارجی فدراسیون روسیه هشدار داد که آمریکا و غرب ممکن است اوکراین را به ویتنام یا افغانستان دوم تبدیل کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
توهم دشمن درباره محاصره دریایی را باطل کردیم
هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز
هم برای جنگ و هم برای دیپلماسی آماده‌ایم
از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم
تمجید رهبر انقلاب از طرح ولایت 
فیلم | تصاویری از نخستین لحظات جست‌وجوی پیکر شهید نصرالله
چالش جدید در مسیر ابرپروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی آمریکا
تهرانی ها با پرچم حزب‌الله در میادین حاضر می‌شوند
پدلیست‌های خارجی امارات حذف شدند
رشیدی: تا شروط ایران عملی نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
علیرضا بیرانوند از اول مهر غایب شد
اولین مدال آور تاریخ زنان وزنه‌برداری ایران/ کریمی برنزی شد
تسلا در یک قدمی تولید هزار روبات انسان نما در هفته
باز کردن جی‌میل برای کاربران ایرانی غیرممکن شد
خسروپناه: دانشگاه فرهنگیان باید به دانشگاه تربیت معلم تبدیل شود
عصر امروز برگزاری مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در بیروت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top