تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/09/20 - 17:17
کد خبر: 490532

سعید جلیلی: دانشگاه باید تجویز درستی برای آینده داشته باشد

سعید جلیلی: دانشگاه باید تجویز درستی برای آینده داشته باشد

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانشجویان در سالن شهید چمران دانشگاه اراک گفت: دانشگاه باید فعال باشد یعنی اینکه روندها را دقیق بشناسند و واقعیت‌ها را خوب مشاهده و توصیف کند و بر این مبنی تحلیل کنید تا بتواند تجویز درست برای آینده داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سعید جلیلی دقایقی قبل در جمع دانشجویان در سالن شهید چمران دانشگاه اراک با اشاره به تأمل در مورد آنچه در صحنه جهانی می‌گذرد، اظهار داشت: در یک محیط دانشجویی و دانشگاهی این انتظار وجود دارد که نگاه نسبت به پدیده‌ها، یک نگاه دقیق و علمی وجود داشته باشد، مهم است که اگر صحبت از یک پدیده می‌کنیم بدانیم از چه نقطه‌های حرکت آن شروع شده و چه روندی را در آینده خواهد داشت، دانشگاه باید بتواند با تأمل در پدیده‌ها از آنچه می‌خواهد پیشی بگیرد. اگر می‌گوییم دانشگاه باید فعال باشد یعنی اینکه روندها را دقیق بشناسند و واقعیت‌ها را خوب مشاهده و توصیف کند و بر این مبنی تحلیل کنید تا بتواند تجویز درست برای آینده داشته باشند. 

وی افزود: یک پدیده نمی‌تواند فارغ از تحولات محیطی باشد و با موضوعات دیگر مرتبط است، از یک سو امروز در پایان سال 2023 میلادی در شرایطی هستیم که تمدنی که چند قرن است شکل گرفته و این تمدن ادعاها و شعارهایی دارد و مدعی است که پایان تاریخ‌ام و شعارهای آزادی و دموکراسی سر می‌دهد و در همین ایام با همین شعارهای با موشک به بیمارستان حمله می‌شود و هزاران زن و کودک را مورد کشتار قرار می‌ دهد و کسانی که همین شعارها را می‌دهند ابائی ندارند که در این صحنه‌ها حضور داشته باشند و عکس یادگاری بیندازند، این یک نقطه مهم و قابل تأمل است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نسل امروز نمایش‌هایی را در صحنه جهانی می‌بیند و سال گذشته نمایشی وجود داشت و بازیگرانی داشت که برای فوت یک خانم در ایران ناراحت بودند و بیانیه می‌دادند و همه امکانات رسانه‌ای خود را بسیج کردند و شعار زن، زندگی، آزادی را سر دادند اما یک سال گذشت و همان افراد آزادی هزاران زن و کودک را گرفتند و نه تنها دیگر اشک تمساح و ناراحتی آنها را نمی‌بینید بلکه از این اقدامات حمایت می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top