تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/28 - 20:33
کد خبر: 491270

استفاده ۲۸ میلیون نفر از نظام ارجاع روستایی

استفاده ۲۸ میلیون نفر از نظام ارجاع روستایی

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران : گاهی اوقات مردم مجبور هستند به دلیل شلوغی در بخش‌های دولتی به بخش‌های خصوصی مراجعه کنند، در این حوزه ضعف وجود دارد و باید خرید خدمت مناسبی برای بیمه‌ها صورت بگیرد واین امر مستلزم وجود منابع کافی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران امشب ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: مشکلات اقتصادی همیشه وجود دارد اما سعی ما بر این است که مدیریت منابع صورت گیرد تا به مردم در حوزه‌های سلامت، مشکلات زیادی وارد نشود و خدمت با کیفیتی به افراد بیمه شده ارائه شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: گاهی اوقات مردم مجبور هستند به دلیل شلوغی در بخش‌های دولتی به بخش‌های خصوصی مراجعه کنند، در این حوزه ضعف وجود دارد و باید خرید خدمت مناسبی برای بیمه‌ها صورت بگیرد واین امر مستلزم وجود منابع کافی است.

وی ادامه داد: بر اساس نظارت و پایشی که انجام می‌شود خدمات در بخش‌های جراحی و داخلی و سایر اموری که در بخش‌های دانشگاهی انجام می‌شود مناسب است اما ممکن است در نحوه ارائه ضعف‌هایی وجود داشته باشد اما در مجموع خدماتی که در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود مثبت است.

ناصحی گفت: با وجود اینکه در سال‌های گذشته مراکز ناباروری در کشور وجود نداشت اما امروز تمامی دانشگاه‌ها مراکز ناباروری دارند، اتاق عمل‌ها توسعه پیدا کردند و بیمارستان‌ها مجهز شدند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بنابراین ما پسرفت در ارائه خدمات نداریم و خوشبختانه با نیروهای متعهد و متخصصی که در حوزه پزشکی داریم رو به پیشرفت هستیم.

وی افزود: نسخه الکترونیک، گام اصلی و مهمی برای الکترونیکی کردن نظام ارائه خدمت در حوزه سلامت است چرا که باید به روز و بر خط باشد تامردم بعد از ویزیت شدن بتوانند خدمات خودشان را دریافت کنند.

ناصحی تصریح کرد: امروز ما می‌توانیم خدماتی که مربوط به حوزه پزشکی  باشد را وارد این سامانه برخط کنیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: مسئول پرونده سلامت، بیمه‌ها نیستند به نحوی که در قانون اشاره شده است باید با محوریت وزارت بهداشت انجام شود.

وی ادامه داد: این برنامه به قدری وسیع است که زمان می‌برد تا ما بتوانیم به آنها ملحق بشویم ما حتی جداگانه این بستر را فراهم کردیم تا بتوانیم پرونده پزشکی برای بیمه شدگان خودمان داشته باشیم اما جداگانه کار کردن ممکن است اختلالاتی را برای جمع‌بندی مباحث به وجود بیاورد.

ناصحی گفت: در قانون آمده است که اگر این وظیفه را وزارت بهداشت انجام نداد، بیمه‌های پایه می‌توانند این وظیفه و مسئولیت را بر عهده بگیرند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: این برنامه بسیار برنامه جامع و کاملی است که تمامی حوزه‌های سلامت را در بر می‌گیرد و صرف پرونده پزشکی، نسخه و ویزیت بیمارستانی نیست حتی به سلامت اجتماعی هم در آن نهفته شده است.

وی تصریح کرد: پرونده الکترونیک سلامت بیشتر در بحث سلامت فردی است اما در بحث مدیریت منابع و هزینه‌ها هم می‌تواند اثرگذار باشد، چرا که فردی که آزمایش یا تصویربرداری را روز گذشته انجام داده است با مراجعه به مرکز بعدی این آزمایش، دیگر درخواست نخواهد شد.

ناصحی گفت: در حدود ۱۲ سال قبل سطح یک نظام ارجاع انجام شد، اما به دلیل نگاهی که دولت بعدی در حوزه ساماندهی نظام سلامت داشت این اتفاق متوقف شد و در همان سطح باقی ماند.

وی ادامه داد: امروز حدود ۲۸ میلیون نفر از نظام ارجاع روستایی استفاده می‌کنند اما باید این جامعیت داشته باشد.

ناصحی افزود: در برخی از شهرهای کشور و در سطوحی که فوق تخصصی هستند و یا شرایطی دارند که به این مسائل الکترونیکی آشنا نیستند هنوز نسخه کاغذی در آنها جریان دارد و این ظلم به مردم است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در تهران همچنان درصدی از پزشکان قراردادی با بیمه ندارند.

وی ادامه داد: ما در نسخه بیمه سلامت این قابلیت را گذاشتیم که بیمه پایه دیگری هم در نسخه ما نوشته شود اما این یک طرفه است و بیمه‌های دیگر آمادگی لازم برای این کار را ندارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
علت خشم محافل صهیونیستی از سرمربی تیم ملی فوتبال مصر چه بود؟
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده تهران مشهد
پیروزی تیم ملی بسکتبال ایران مقابل سوریه درپنجره سوم انتخابی جام جهانی
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۹ استان
گزارش تصویری| روز دوم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی (ره)
نتانیاهو: من و ترامپ دیدگاه مشترکی داریم
تصمیم حدادی برخلاف خواست هواداران پرسپولیس/ موضع‌گیری مقابل تارتار
آماده‌باش ناوگان درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
حملات رژیم صهیونیستی به لبنان/ پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز بیروت
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top