تاریخ انتشار: جمعه 1402/10/01 - 09:50
کد خبر: 491464

رایزنی رئیسی و پاشینیان در خصوص آخرین تحولات قفقاز

رایزنی رئیسی و پاشینیان در خصوص آخرین تحولات قفقاز

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران  در سفری که به مسکو داشت در گفت‌وگو با رسانه روسی درباره ساز وکار ۳+۳ گفت: « ساز و کارهای متعددی برای حل مناقشات مطرح شده، یکی از آن‌ها ۳+۳ است که از زمان اوج گیری بحران در قره باغ مطرح شد.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، دفتر نخست وزیری ارمنستان روز پنجشنبه از تماس تلفنی نخست وزیر این کشور با آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران و رایزنی در خصوص آخرین تحولات در قفقاز جنوبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «پان آرمنیان» دو طرف درباره روابط ارمنستان و ایران و همچنین روند اجرای توافقات دوجانبه گفت‌وگو کردند.

جمهوری اسلامی ایران همواره در راستای حل مشکلات و رفع سوء تفاهمات بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان تلاش کرده است.

طرفین همچنین در مورد ساز و کار منطقه‌ای «۳+۳» تبادل نظر  و نشست اخیر در تهران را «مثبت» ارزیابی کردند.

بر اساس این گزارش، موضوعات مربوط به منطقه قفقاز جنوبی و راه‌های گسترش همکاری‌ها از جمله مباحث مورد گفت‌وگو در نشست یک روزه با عنوان «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی د تهران بود.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران  در سفری که به مسکو داشت در گفت‌وگو با رسانه روسی درباره ساز وکار ۳+۳ گفت: « ساز و کارهای متعددی برای حل مناقشات مطرح شده، یکی از آن‌ها ۳+۳ است که از زمان اوج گیری بحران در قره باغ مطرح شد.»

 وزیر خارجه ایران افزود: «ما فکر می‌کنیم از مسیر گفت‌وگو می‌شود سوءتفاهمات را برطرف کرد و تمامیت ارضی کشورها در گفت‌وگوها می‌تواند مورد تأکید قرار بگیرد، نتیجه آن را هم می‌توانیم روی زمین پیاده کنیم.»

نخست وزیر ارمنستان اخیرا با بیان توسعه روابط این کشور با ایران اظهار داشت که صلح پایدار در «قفقاز جنوبی» تنها با حمایت جهان متمدن ممکن است.

پاشینیان در توییتی نوشت: «با توجه به اینکه روابط ما با ایران و گرجستان به طور طبیعی در حال توسعه است و باید ادامه یابد، امضای پیمان صلح با جمهوری آذربایجان و عادی سازی روابط با ترکیه نیز ضرورت است.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top