تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/06 - 11:22
کد خبر: 491962

آخرین خبر از افزایش حقوق کارکنان دولت

آخرین خبر از افزایش حقوق کارکنان دولت

نایب‌رییس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: بخش قابل توجهی از درآمدهای مالیاتی کشور به سمت مودیان جدید سوق پیدا خواهد کرد و قرار نیست مالیات حقوق‌بگیران افزایش پیدا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «محمدرضا رضایی‌کوچی» نایب‌رییس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳، با اشاره به اینکه دولت در تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ سعی کرده واقعیت‌های کشور را به خوبی مد نظر قرار دهد، اظهار کرد: یکی از مصادیق این مسأله آن است که دولت میزان فروش نفت را در لایحه بودجه سال آینده، بسیار واقع‌بینانه در نظر گرفته است.

وی افزود: همچنین میزان فروش اوراق مشارکت در لایحه بودجه سال آتی، کاملاً واقعی و عملیاتی در نظر گرفته شده است؛ البته عمده فروش اوراق مشارکت برای پرداخت بدهی‌های مربوط به سال‌های قبل است و دولت مجبور است این بدهی‌های قبلی را هم پرداخت کند.

تاکید دولت بر جلوگیری از فرار مالیاتی

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از انتقاداتی که به دولت درباره لایحه بودجه سال آینده می‌شود، درباره افزایش میزان مالیات است که تاکید دولت بر آن است که قرار است از محل جلوگیری از فرار مالیاتی و شناسایی افرادی که فرار مالیاتی دارند، بخش قابل توجهی از درآمدهای مالیاتی کشور محقق شود؛ به عبارت دقیق‌تر، بخش قابل توجهی از درآمدهای مالیاتی کشور به سمت مودیان جدید سوق پیدا خواهد کرد و قرار نیست مالیات حقوق‌بگیران افزایش پیدا کند و به آنان فشار وارد شود.

رضایی‌کوچی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های مثبت لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، کاهش شدید وابستگی بودجه به نفت است که رهبر معظم انقلاب اسلامی هم همواره بر ضرورت کاهش وابستگی بودجه به نفت تاکید فرموده‌اند و دولت در لایحه بودجه سال آینده به این موضوع عمل کرده است؛ همچنین بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای مشاغل خانگی و بهبود کسب و کار آنان در نظر گرفته شده است که جزو نکات مثبت لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ است.

بودجه ۱۴۰۳ واقع‌بینانه است

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی افزود: واقع‌بینانه‌شدن لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ باعث می‌شود ما سال آینده کسری بودجه کمتری داشته باشیم؛ البته نمی‌گویم کسری بودجه نخواهیم داشت بلکه نسبت به سال‌های گذشته قطعاً کسری بودجه کمتری خواهیم داشت. دولت سعی کرده است واقعیت‌های کشور را در تدوین لایحه بودجه سال آینده در نظر گیرد، درآمدهای کاذب نیاورد و درآمدها واقعی باشد تا بتوانیم هزینه‌ها را به خوبی تأمین کنیم.
نایب‌رییس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ افزود: البته یکی از ایرادات اساسی لایحه بودجه سال آینده آن است که میزان افزایش حقوق کارکنان دولت صرفاً ۱۸ درصد در نظر گرفته شده که این میزان افزایش حقوق کارمندان در صورتی خوب است که بتوانیم میزان تورم را کنترل کنیم.

رضایی کوچی گفت: دولت معتقد است اگر بیش از این، افزایش حقوق داشته باشیم، باعث افزایش نقدینگی و در ادامه، تشدید تورم در جامعه خواهد شد؛ پیشنهاد من آن است که اگر قرار است صرفاً ۱۸ درصد به میزان حقوق کارکنان دولت برای سال آینده اضافه شود، دولت باید به صورت غیر نقدی و از طریق اعطای بُن یا سبد کالا، از کارمندان حمایت معیشتی کند.

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: البته مجلس تمام تلاش خود را می‌کند تا میزان افزایش حقوق کارکنان دولت را از ۱۸ درصد بیشتر کند اما اگر دولت مقاومت کرد، پیشنهاد می‌دهیم از طریق اعطای بُن یا سبد کالا از کارکنان دولت حمایت معیشتی شود و در واقع، به صورت غیر نقدی از آنان حمایت شود چراکه ۱۸ درصد افزایش حقوق، با تورم جامعه سنخیت ندارد و فاصله زیاد میان تورم و میزان افزایش حقوق باعث می‌شود فشار معیشتی به کارکنان دولت بیشتر شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
گنبد جدید حرم امام حسین(ع) سال آینده ۷.۵ متر بلندتر می‌شود
آغاز ثبت نام خادمان زائران قائد شهید در بهشت زهرا (س)
تجارت با ایران ادامه دارد
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top