تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/13 - 19:37
کد خبر: 492252

ولادیمیر پوتین انفجارهای کرمان را محکوم کرد

ولادیمیر پوتین انفجارهای کرمان را محکوم کرد

رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت که مسکو تروریسم را در همه اشکال خود محکوم می‌کند و متعهد به مبارزه بی امان با شرارت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شامگاه امروز (چهارشنبه) در پیامی به مقام معظم رهبری و ابراهیم رئیسی انفجار تروریستی امروز کرمان را تسلیت گفت و آن را «تکان دهنده»، «ظالمانه» و «بی پروا» توصیف کرد.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت که مسکو تروریسم را در همه اشکال خود محکوم می‌کند و متعهد به مبارزه بی امان با شرارت است.

 «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در پیامی که در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس آن را منتشر کرد، شهادت شهروندان ایرانی در حادثه تروریستی کرمان را تسلیت گفت.

رئیس جمهور ترکیه نوشت: «درباره حملات تروریستی نفرت‌انگیزی که در استان کرمان ایران رخ داد، عمیقا اندوهگین هستیم. خداوند کسانی را که در این حملات جان خود را از دست دادند رحمت کند و برای مجروحان شفای عاجل مسألت دارم».

تاکنون دولت عراق، حزب‌الله لبنان، جنبش انصارالله یمن، جنبش جهاد اسلامی و جنبش مجاهدین فلسطین انفجارهای تروریستی امروز را محکوم کرده‌اند.

عصر امروز در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان در مراسمی که برای سالروز شهادت سردار سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه در کرمان تدارک دیده شده بود، صدای ۲ انفجار به گوش رسید که لحظاتی بعد منابع خبری به نقل از منابع آگاه این دو انفجار را تروریستی اعلام کردند.

تاکنون دست‌کم ۱۰۳ شهروند ایرانی در پی این دو انفجار تروریستی به شهادت رسیده‌اند و حداقل ۱۷۰ ایرانی مجروح شده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top