تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/10/19 - 19:42
کد خبر: 492754

تحصیل ۱۹۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه تبریز

 تحصیل ۱۹۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه تبریز

رئیس دانشگاه تبریز از تحصیل یک هزار و ۹۰۰ دانشجوی عراقی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  صفر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز امروز  در اولین همایش بین‌المللی مقاومت، اظهار کرد: مقابله‌ی حق و باطل در ‌طول تاریخ وجود داشته اما ظهور و بروز واقعی آن بعد از بعثت پیامبر(ص) دیده شد ‌و در دوران ۲۳ ساله‌ پیامبری‌شان تحول عظیمی در جهان اسلام ایجاد شد.

وی ادامه داد: این دوره فراز و نشیب زیادی داشت و مقابله‌ی حق و‌ باطل در شرایطی انجام شد که جبهه‌ حق بعد از رحلت پیامبر(ص) باید اتحاد خود را حفظ می‌کرد تا دچار مشکل نشود و اگر امروز گرفتاری‌هایی را در جای جای دنیا می‌بینیم، دلیل اصلی‌اش این است که نتوانستیم وحدت واقعی را بین مسلمانان ایجاد کنیم و اگر این وحدت تحقق می‌یافت، اکنون رژیم غاصب صهیونیستی هم وجود نداشت.

نصراله‌زاده خون‌ شهدای مقاومت را نتیجه‌بخش دانست و تاکید کرد: هیچ‌کدام از این خون‌ها هدر نخواهد رفت و اگر دشمن این چنین دیوانه‌وار جنایت می‌کند، بخاطر سراسیمگی است؛ چراکه روند کنونی را می‌بیند که زمانی مردم فلسطین سلاحی جز سنگ نداشتند ولی امروز تا این اندازه قوی شده است.

وی افزود: دشمن امروز می‌‌داند که روند پیروزی به نفع مسلمانان و جبهه‌ی حق است و به‌همین دلیل دنبال فرار و نجات از این مخمصه است اما باید بداند که هیچ راه فراری ندارد و شکست خواهد خورد.

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: قطعا روزی فراخواهد رسید که ظالمان، مستکبران و رژیم غاصب صهیونیستی از صفحه‌ی روزگار محو شده و مسلمانان مدینه‌ی فاضله را تشکیل می‌دهند و شک نداریم که این روز دیر نیست و قطعا روزی می‌رسد که هیچ اثری از ظالمان عالم نخواهد بود.

وی تاکید کرد: ما امروز به تک تک شهدای جبهه‌ی مقاومت می‌بالیم که موفق شدند عزت و افتخار بیافرینند و جرثومه‌ی ظلم و فساد را نابود کنند و اگر تفاله‌ای هم باقی‌مانده، توسط سراداران اسلام و سربازان گمنام امام زمان(عج) از روی زمین پاک خواهد شد.

خون شهدای کرمان موجب پیروزی مسلمانان در جهان خواهد شد

نصراله‌زاده ضمن گرامیداشت شهدای حادثه‌ی کرمان، خاطرنشان کرد: قطعا خون شهدای کرمان در کنار خون شهدای جبهه‌ی مقاومت اسلامی موجب پیروزی مسلمانان در جهان خواهد شد که این امر قطعا با وحدت مسلمانان محقق می‌شود.

وی با اشاره به تحصیل یک هزار و ۹۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه تبریز اظهار کرد: تمام تلاش خود را در راستای فراهم‌کردن شرایط لازم برای این دانشجویان عزیز به‌کار خواهیم بست و از شما نیز می‌خواهیم مطالبات خود را به مسئولان دانشگاه انعکاس دهند و امیدواریم با تخصص کافی و خاطره‌ی خوش دانشگاه تبریز را ترک کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top