تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/20 - 09:56
کد خبر: 492815

سنگ جدید بانک‌ها پیش پای متقاضیان وام

سنگ جدید بانک‌ها پیش پای متقاضیان وام

طبق قانون، بانک‌ها باید به جای تأکید بر وثیقه، اعتبارسنجی و رتبه مناسب مشتری را مورد توجه قرار دهند، اما هنوز هم برخی از بانک‌ها با سنگ اندازی‌های متعدد، از دادن وام طفره می‌روند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «۲ ضامن لازم دارید؛ ترجیحا هر دو کارمند رسمی با قرارداد استخدامی و نامه کسر از حقوق، یا یکی از آنها کاسب معتبر باشد. در ضمن خودتان هم باید شاغل باشید و چک برگشتی و وام معوق هم نداشته باشید. دوبرابر تسهیلات باید سفته بدهید و بخشی از تسهیلاتی که می‌گیرید هم تا پایان اقساط در بانک بلوکه می‌شود و...» اینها بخشی از مطالبه برخی بانک‌ها برای دریافت وام است و همین موضوع باعث شده متقاضیان وام برای دریافت تسهیلات با هفت‌خان پر پیچ و خمی مواجه شوند.

با وجود اینکه طبق قانون، بانک‌ها باید به جای تأکید بر وثیقه، اعتبارسنجی و رتبه مناسب مشتری را مورد توجه قرار دهند، اما هنوز هم برخی از بانک‌ها با سنگ اندازی‌های متعدد، از دادن وام طفره می‌روند.

سنگ جدید بانک‌ها برای وام ندادن هم غیبت فرد متقاضی در محل کار است! یعنی مسئول اعتبارات شعبه به متقاضی وام گفته، ‌ماه قبل یک روز غیبت داشتید و بیمه برای شما لحاظ نشده و به همین دلیل نمی‌توانیم، وام را پرداخت کنیم. این بهانه جدید بانک البته کاملا غیرقانونی و بداهه است و آنطور که مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی گفته، اصلا چنین موردی در اعتبارسنجی وجود ندارد و در واقع پرداخت وام هیچ ارتباطی به غیبت فرد در محل کار ندارد.

بنابراین اگر برای تقاضای وام به بانک مراجعه کردید و با این سد جدید یا هر بهانه دیگری مواجه شدید، بدون اینکه عصبانی یا ناامید شوید، این تخلف را به بانک مرکزی گزارش دهید یا در سامانه این بانک، شکایت خودتان را ثبت کنید تا به آن رسیدگی شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 این برداشت که ایران از نظر راهبردی ضعیف‌تر شده نادرست و در عین حال خطرناک خواهد بود
دانشگاه ملی مهارت؛ آزمون قانون‌مداری و‌ شایسته سالاری در انتخاب رئیس دانشگاه
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top