تاریخ انتشار: جمعه 1402/10/22 - 12:48
کد خبر: 493020

آخرین وضعیت بارش برف و باران در جاده‌های کشور؛ چالوس باز است

آخرین وضعیت بارش برف و باران در جاده‌های کشور؛ چالوس باز است

سرهنگ شیرانی گفت: محور چالوس و آزادراه تهران _شمال که ساعت ۱۰ دقیقه بامداد امروز به دلیل بارش برف و لغزندگی محور مسدود شده بود ساعت ۹ صبح بازگشایی شده و تردد در آن در جریان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا سرهنگ احمد شیرانی امروز جمعه ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۲ در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی که اظهار داشت: در حال حاضر تردد روان در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران _شمال و آزادراه قزوین _رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت در جریان است.

وی با بیان این مطلب که بارش برف و باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، مازندران، البرز، تهران، زنجان، قزوین، لرستان، مرکزی، همدان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، قم و کهگیلویه و بویراحمد در جریان است از بارش باران در برخی از محورهای مواصلاتی استان‌های اردبیل، کرمانشاه، سمنان و خوزستان خبر داد.

 سرهنگ شیرانی گفت: محور چالوس و آزادراه تهران _شمال که ساعت ۱۰ دقیقه بامداد امروز به دلیل بارش برف و لغزندگی محور مسدود شده بود ساعت ۹ صبح بازگشایی شده و تردد در آن در جریان است.

 وی افزود: در حال حاضر در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران_ شمال بارش برف و باران جریان دارد و آزادراه قزوین_ رشت فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اینکه بارش‌ها در جاده‌ها باعث افزایش لغزندگی شده و خطر تصادف و واژگونی‌ خودروها را افزایش می‌دهد از رانندگان درخواست کرد که با رعایت مقررات و قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از عجله و شتاب رانندگی کنند چرا که لغزندگی معابر می‌تواند در اثر بی‌احتیاطی رانندگان خطر تصادفات زنجیره‌ای را افزایش دهد.

وی از رانندگان درخواست کرد که مدت زمان بیشتری را برای رسیدن به مقصد در نظر گرفته و فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی و همچنین سرعت مطمئنه که پایین‌تر از سرعت درج شده بر روی تابلوی جاده‌هاست را در رانندگی لحاظ کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
مریم هاشمی: پیکان به دنبال قهرمانی در لیگ والیبال است
«زلنسکی» وارد واشنگتن شد
روسیه حملات تروریستی در مسکو و کریمه را خنثی کرد
«پروژه» اختلاف افکنی بین ارکان دولت محکوم به شکست است
مومنی: استفاده از تجارب استانداران گذشته در دستور کار است
دیدار کاملی با مقام‌های وزارت خارجه شیلی
هشدار درباره ناامنی برخی فضاهای اطراف دانشگاه خوارزمی
واکنش بسیج دانشجویی به اظهارات سرلشکر باقری درمورد سربازی
دیدار رئیس سازمان حج و زیارت با وزیر گردشگری و رئیس بانک مرکزی عراق
پیام قدیمی‌ترین اسیر جهان برای فلسطینیان پس از آزادی
فیبر نوری به ۱۵۰مین شهر رسید
آمادگی ایران برای همکاری با صربستان در فناوری ارتباطات و هوش مصنوعی
لغو تحریم‌های آمریکا علیه وزیر دارایی رژیم صهیونیستی
واکنش حزب حاکم ترکیه به پیام اوجالان درباره انحلال «پ ک ک»
۱۸ تاکتیک عملیاتی ارتش در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» منتشر شد
پوتین: تماس‌ها با آمریکا تا حدودی امیدوار کننده است
استقبال اقلیم کردستان عراق از پیام اوجالان برای انحلال «پ ک ک»
حمله به از طریق ناامیدسازی مردم / پروژه تخریب مدیریت شهری با دروغ‌پردازی!
اولین و نه آخرین؛ قتل نخستین امام جماعت همجنس‌گرا
دقیقا با تغییر آدمها مشکلات حل یا ایجاد می‌شود!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top