تاریخ انتشار: شنبه 1402/10/30 - 17:13
کد خبر: 493871

کاهش ۳۰۰هزارتومانی قیمت سکه

کاهش ۳۰۰هزارتومانی قیمت سکه

کشتی‌آرای با تأکید بر اینکه حراج شمش طلا در مرکز مبادله منجر به برقراری ثبات در بازار طلا و سکه شد، گفت: قیمت سکه نسبت به روز پنج‌شنبه ۳۰۰هزار تومان کاهش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، هفته گذشته و بعد از افزایش التهاب در بازار طلا و سکه بانک مرکزی از ضرب سکه‌های جدید و بدون تاریخ و همچنین آغاز حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران خبر داد.

بر همین اساس نیز روز چهارشنبه نخستین حراج شمشهای یک‌1کیلویی در مرکز مبادله برگزار شد و 10 کیلو شمش در نتیجه این حراج به فروش رسید؛ طبق اعلام سخنگوی مرکز مبادلات حراج شمش ادامه خواهد داشت، بانک مرکزی در نظر دارد حراج حضوری را یک روز در هفته برگزار کند ضمن اینکه تدابیری هم برای برگزاری حراج آن‌لاین شمش طلا اندیشیده شده است که به‌زودی اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص انجام می‌شود.

طبق اعلام فعالان بازار با ورود بانک مرکزی به بازار طلا و ارز و ازسرگیری و آغاز حراج شمش در مرکز مبادله بازار طلا و سکه از نوسانات شدید بازار طلا و سکه کاسته شده است و پیش‌بینی می‌شود ثبات نسبی در این بازار طی روزهای آینده حاکم باشد.

محمد کشتی‌آرای فعال بازار طلا و جواهر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روز جاری گفت: امروز قیمت اونس جهانی طلا نسبت به پنج‌شنبه 18 دلار افزایش یافته و به 2029 دلار رسیده است؛ اما کاهش قیمت ارز و ادامه برنامه بانک مرکزی برای عرضه طلا از طریق مرکز مبادله موجب برقراری ثبات نسبی در بازار طلا و سکه شده است.

او می‌گوید: قیمت سکه از 31 میلیون و 900 هزار تومان روز پنج‌شنبه با 300 هزار تومان کاهش به 31 میلیون و 600 هزار تومان در روز جاری رسیده است ضمن اینکه حباب سکه نیز هم‌اکنون به 5 میلیون و 100 هزار تومان کاهش یافته است.

کشتی‌آرای با تأکید بر اینکه ورود بانک مرکزی به بازار باعث ثبات نسبی در دادوستدها شده است، گفت: خبرهای سیاسی اثری در بازار نداشته است.

او همچنین با تأکید بر اینکه "هفته قبل معاملات در بازار متوقف شده بود"، گفت: امروز معاملات از سر گرفته شده است و می‌توانیم بگوییم حداقل تا دو روز آینده وضعیت باثباتی را در بازار خواهیم داشت.

به‌گفته کشتی‌آرای هم‌اکنون قیمت سکه طرح قدیم 28 میلیون و 500 هزار تومان، سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 31 میلیون و 650 هزار تومان، نیم‌سکه 13 میلیون و 850 هزار تومان، ربع‌سکه 10 میلیون و 850 هزار تومان و سکه گرمی 5 میلیون و 900 هزار تومان است؛ طلای 18عیار نیز با قیمت 2 میلیون و 700 هزار تومان و هرمثقال طلا به‌قیمت 14 میلیون و 700 هزار تومان به فروش می‌رسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات حملات آمریکا به شیلات هرمزگان؛ از تخریب اسکله پنج‌پله و نابودی ۴۰ شناور تا بیکاری ۲ هزار صیاد و شهادت ۱۰ نفر
افشای گاردین: توان ایران در هدف قرار دادن پایگاه های آمریکا افزایش یافت/ سامانه تاد هم شکست خورد
در صورت تعرض آمریکا به زیرساخت‌های ایران، سرمایه‌های شرکت‌های آمریکایی و وابسته به خانواده ترامپ در منطقه در امان نخواهند بود
خداحافظ آقای عبدی
حملات آمریکا بیش از دو هزار صیاد هرمزگانی را بیکار کرد
کسب مدال اتحادیه جهانی ریاضی توسط دانش‌آموخته مهندسی کامپیوتر شریف
افزایش دقت و تخریب موشک های ایران در حملات اخیر
عربستان در غرب کشورش هشدار زودهنگام صادر کرد
پشت پرده دستمزدهای نجومی در والیبال ایران
دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند
کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه
جنایات بین المللی و حمایت از تجمعات در اولین دستور هفتگی ۱۴۰۵ مجلس
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top