تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/11/04 - 20:31
کد خبر: 494381

حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه «عین الاسد»

حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه «عین الاسد»

رسانه‌های عراقی، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از شنیده شدن صدای انفجار در محل استقرار نظامیان آمریکایی در پایگاه عین‌الاسد (غرب عراق) خبر دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، رسانه‌های عراقی، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از شنیده شدن صدای انفجار در محل استقرار نظامیان آمریکایی در پایگاه عین‌الاسد (غرب عراق) خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» گزارش داد محل استقرار نظامیان آمریکایی در عین الاسد هدف حمله پهپادی قرار گرفته است. لحظاتی بعد از انتشار این گزارش، شبکه «الجزیره» گفت این حمله توسط مقاومت اسلامی عراق انجام شده است.

با این حال، رسانه‌های عراقی درباره میزان خسارات وارده به پایگاه آمریکا و تلفات احتمالی جزئیات بیشتری منتشر نکرده‌اند.

وبگاه عراقی «بغداد الیوم» اخیرا به نقل از یک منبع امنیتی در این خصوص گزارش داد که نیروهای آمریکایی در پی حملات نیروهای مقاومت، در پایگاه «عین الاسد» به حالت آماده باش درآمده‌اند.

آمریکا، بامداد امروز چهارشنبه، مواضع گروه مقاومت «کتائب حزب‌الله» را در غرب عراق مورد حمله قرار داد. وزیر دفاع آمریکا در این خصوص گفت که این حمله در واکنش به حمله به پایگاه عین‌الاسد و زخمی‌شدن نظامیان آمریکایی انجام شده است.

مقاومت عراق به دنبال این حمله اعلام کرد که عملیات‌های خود را وارد مرحله دوم خواهد کرد. «ابو الاء الولائی» دبیرکل گروه مقاومت «کتائب سیدالشهداء» عراق بامداد چهارشنبه اعلام کرد: «در حالی که آمریکایی‌ها دوباره به ما حمله کردند، رزمندگان ما هم مرحله دوم عملیات خود را آغاز می‌کنند».

الولائی توضیح داد مرحله دوم عملیات مقاومت عراق شامل محاصره کشتیرانی و حمل‌ونقل دریایی اسرائیل در دریای مدیترانه و حذف بندرها در فلسطین اشغالی خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top