تاریخ انتشار: شنبه 1402/11/07 - 09:21
کد خبر: 494534

مقام‌های آمریکایی: یک نفتکش با موشک ضد کشتی هدف قرار گرفت

مقام‌های آمریکایی: یک نفتکش با موشک ضد کشتی هدف قرار گرفت

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که نفتکش «مارلین لواندا» در پی اصابت یک موشک ضدکشتی به آن دچار آتش‌سوزی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مقام‌های آمریکایی به سی‌بی‌اس گفته‌اند که نفتکش «مارلین لواندا» در پی اصابت یک موشک ضدکشتی به آن دچار آتش‌سوزی شده است.

شرکت مالک این کشتی گفت که اصابت این موشک باعث آتش‌سوزی در یکی از مخزن‌های باری این کشتی شده و از تجهیزات اطفای حریق برای مهار آتش‌سوزی استفاده شده است.

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند هیچ فردی در این حادثه زخمی نشده است.

اداره عملیات‌های تجارت دریایی انگلیس گفت این حادثه در فاصله ۶۰ مایل دریایی از جنوب شرق خلیج عدن رخ داده است.

ساعاتی قبل‌تر سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به یک نفتکش متعلق به انگلیس در خلیج عدن خبر داده بود.

سریع با اشاره به اینکه موشکها به هدف اصابت کرد و باعث آتش‌سوزی در آن شد، گفت: عملیات ما علیه کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهای عازم بنادر فلسطین تا توقف حملات [اسرائیل] و وارد شدن غذا به غزه ادامه خواهد داشت.

وی همچنین تأکید کرد که یمن، تمامی تدابیر نظامی لازم را در راستای حق دفاع از خود، اتخاذ خواهد کرد تا همبستگی عملی خود را با ملت فلسطین نشان دهد.

شرکت امنیت دریایی «امبری» که متعلق به انگلیس است، این خبر را تأیید کرد و گفت که انفجار در نزدیکی تنگه باب المندب رخ داده است. در این حمله، دو موشک به سمت یک کشتی شلیک شده است که گفته می‌شود متعلق به هند است.

یحیی سریع بامداد پنجشنبه طی بیانیه‌ای گفت که ارتش این کشور با تعدادی ناوشکن و ناو جنگی آمریکا در خلیج عدن و تنگه باب‌المندب درگیر شدند.

سریع در این بیانیه توضیح داد که تعدادی از موشک‌های بالستیک مستقیماً به کشتی جنگی آمریکا برخورد کرده و دو کشتی تجاری آمریکایی نیز از مهلکه گریختند.

ارتش یمن ضمن اشاره به اینکه این درگیری ۲ ساعت طول کشید، گفت که تا پایان تجاوز به غزه و رفع محاصره این منطقه، مانع حرکت کشتی‌های صهیونیستی به بنادر فلسطین اشغالی می‌شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top