تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/11/16 - 08:56
کد خبر: 495539

فقط برزیل می‌تواند مثل این ایران بازی کند

فقط برزیل می‌تواند مثل این ایران بازی کند

کارشناس فوتسالی کشورمان گفت: خوشحال شدم تیم ملی ایران توانست ژاپن را شکست بدهد چون یک عده دوست دارند ایران نتیجه نگیرد و این تیم را تحت فشار بگذارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین شمس، سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال و از کارشناسان این رشته در گفتگو با مشرق، در حین خروج از استادیوم محل برگزاری دیدار تیم ملی فوتبال مقابل ژاپن اظهار داشت: درست است که من فوتسالی هستم اما به هر حال نمی‌توانم علاقه‌ام به تیم ملی فوتبال ایران و امیر قلعه نویی را پنهان کنم. این بچه‌ها در دیدار مقابل ژاپن از جانشان مایه گذاشتند و بهترین نمایش فوتبالی شان را ارائه کردند. همین که در پایان بازی سکوها برای ۱۰ دقیقه روی هوا بود نشان می‌داد که مردم چقدر از این برد خوشحال شدند.

وی در این باره که آیا انتظار چنین پیروزی را داشته یا نه گفت: اغراق نمی‌کنم! اما می‌دانستم که تیم ملی ما این توانایی را دارد ژاپن را شکست بدهد. ما ۱۶ سال بود که به این تیم حتی گل هم نزده بودیم، چه برسد آنها را شکست بدهیم. خیلی‌ها تصور می‌کردند چون تیم ما به خاطر طولانی شدن بازی مقابل سوریه خسته است در این بازی می‌بازیم اما بچه‌ها واقعاً با غیرت ظاهر شدند و توانستیم یک پیروزی درخشان و تاریخی به دست بیاوریم.

کارشناس کشورمان اضافه کرد: نه تنها در فوتبال بلکه بچه‌های ورزشکار ایران در سایر رشته‌ها هم ثابت کرده‌اند در یک روزهایی اینقدر می‌توانند خوب باشند که هر حریفی را شکست بدهند. شاید در فوتبال فقط برزیلی‌ها بتوانند کاری که تیم ایران انجام داد را انجام بدهند و در شرایط ناممکن از نشدنی‌ها شدنی بسازند.

شمس خاطرنشان کرد: ما اینقدر در نیمه دوم روی تیم ژاپن فشار آوردیم که مدافعان این تیم با وجود تجربه اروپایی مرتکب اشتباه شدند و پنالتی دادند. البته ما می‌توانستیم گل‌های بیشتری هم بزنیم اما با همین دو گل هم به نیمه نهایی رسیدیم.

وی در این باره که آیا ایران را بخت قهرمانی می‌داند یا نه گفت: به احتمال زیاد ما قطر را می‌بریم. این تیم در شرایطی نیست که بخواهد ما را متوقف کند. در فینال هم کره جنوبی با عبور از اردن روبروی ما قرار می‌گیرد که قطعاً با وجود مهدی طارمی و شرایط خوب روحی بچه‌ها می‌توانیم برنده شویم. این لیاقت بچه‌های تیم ملی ایران است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سرلشکر رضایی: آمریکا راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد
وعده وزیر ورزش برای طولانی‌تر شدن بازپرداخت وام ازدواج
حمله موشکی انصارالله به ریاض عربستان
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top