تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/12/23 - 13:21
کد خبر: 499129

اجرای پویش« بهاری شو» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

اجرای پویش« بهاری شو» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت از اجرای پویش مجازی « بهاری شو» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در ایام نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اسماعیل عجم با اشاره به اجرای طرح یا پویش مجازی « بهاری شو»، ویژه دانشجویان علوم پزشکی، این طرح را غنی سازی اوقات فراغت آنها در ایام تعطیلات نوروزی عنوان کرد و گفت: تلاش داریم با اجرای این طرح، انگیزه بخشی لازم برای فعالیت دانشجویان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی و... را فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان علوم پزشکی از طریق پیام رسان ها در این طرح مجازی، وارد شده و یکسری فعالیت‌های هنری، فرهنگی و ورزشی را در منزل یا محل سکونت خود انجام می‌دهند و توسط یک ربات در شبکه های اجتماعی ارسال می کنند و بر اساس کیفیت کار، امتیازات مربوطه را کسب خواهند کرد.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت اظهار کرد: اقداماتی که دانشجویان علوم پزشکی در قالب طرح «بهاری شو» باید انجام داده و در قالب مسابقه در آن شرکت کنند، شامل فعالیت‌هایی است که دانشجویان به صورت روزمره در بخش‌های مختلف زندگی با آن سر و کار دارند که از جمله می توان به کتابخوانی، شعرخوانی، فعالیت‌های ورزشی، امور خیریه و جهادی، بخش گردشگری و طبیعت گری، نقد فیلم و فعالیت‌های قرآنی از جمله حفظ قرآن، روخوانی و... اشاره کرد.

وی افزود: همچنین در بخشی از اجرای طرح« بهاری شو» تلاش داریم دانشجویان علوم پزشکی را دعوت به حل مساله کنیم و آنها در این مسیر ایده و پیشنهادات خود را در قالب مسابقه ارائه کنند و در نهایت براساس ایده و پیشنهادات خود، امتیازات لازم را کسب خواهند کرد.

عجم اظهار کرد: خلاصه نویسی کتاب و شعرخوانی نیز از جمله بخش‌های مهیجی است که در قالب طرح «بهاری شو» برای دانشجویان علوم پزشکی در ایام نوروز در قالب مسابقه تدارک دیده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان طرح مجازی «بهاری شو» در ۴ سطح در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد و جوایز نفیسی به قید قرعه به آنها اهداء می‌شود، اظهار کرد: افرادی که در بازه یک تا ۳۰، امتیاز کسب کنند در کلاس برنزی در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت اضافه کرد: افرادی که بین ۳۰ تا ۶۰ امتیاز کسب کنند در کلاس نقره ای و نیز کسانی در بازه ۶۰ تا ۹۹ امتیاز کسب کنند در کلاس طلایی، به صورت مجزا در قرعه کشی شرکت داده می‌شوند.

وی گفت: در نهایت افرادی که بیش از ۱۰۰ امتیاز کامل طرح را به دست بیاورند و همه فعالیتها و سوالات ما را به صورت کامل و بدون نقص انجام دهند به «باشگاه ممتازین بهاری شو» می‌پیوندند و در قرعه کشی خاص خود شرکت داده خواهند شد و طبیعتا جوایز بهتری به برندگان اعطاء خواهد شد.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت درخصوص نحوه ثبت نام دانشجویان در این طرح اظهار کرد: بعد از اینکه مراحل فنی و زیرساخت‌های نرم افزاری طرح به پایان رسید، اطلاع رسانی و نحوه ثبت نام دانشجویان علوم پزشکی در طرح مجازی « بهاری شو» از طریق پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا به دانشگاهها اعلام خواهد شد.

عجم تاکید کرد: ما بنا داریم با اجرای طرح «بهاری شو» در مسیر پرکردن اوقات فراغت دانشجویان علوم پزشکی، یک نوروز مفرح، بانشاط و پرفایده‌ای را برای این عزیزان که مقارن با ماه مبارک رمضان شده، فراهم کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
هشدار قرارگاه خاتم: اجازه نمی‌دهیم یک قطره نفت صادر شود
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top