تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/12/28 - 09:12
کد خبر: 499517

کور شدن به‌خاطر دعوا سر جای پارک

کور شدن به‌خاطر دعوا سر جای پارک

پسر جوانی که در یک درگیری چشم مرد میانسالی را کور کرده بود در حالی برای دومین‌بار پای میز محاکمه می‌ایستد که حکم قصاص او از سوی دیوان‌عالی کشور نقض شده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پاییز سال ۱۴۰۱ گزارش یک درگیری در شرق تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی اعلام شد. پس از آن مأموران به محل درگیری که یکی از خیابان‌های نارمک بود رفتند و بعد از بررسی‌های اولیه مشخص شد پسر جوانی بر سر جای پارک خودرو با مرد میانسالی درگیر شده و به چشم او ضرباتی وارد کرده است که پس از انتقال به بیمارستان، پزشکان چشمش را عمل کردند اما به علت آسیب‌دیدگی شدید چشم راستش نابینا و بعد از ترخیص از بیمارستان با تنظیم شکایتی خواستار قصاص شد.در ادامه مأموران، ضارب را شناسایی و بازداشت کردند و وی به درگیری خیابانی اعتراف کرد.با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای جلسه شاکی درخواست قصاص کرد و گفت: روز حادثه قصد داشتم ماشینم را در جای پارکی که خالی بود پارک کنم اما متهم مانعم شد و گفت جای پارک مال من است و نمی‌توانم پارک کنم، بعد با من درگیر شد و ناگهان با شیشه نوشابه ضربه‌ای به صورتم زد که باعث شد چشم راستم را از دست بدهم. حالا هم به هیچ عنوان حاضر به مصالحه نیستم. من وضع مالی خوبی دارم و دیه هم نمی‌خواهم. متهم با این کار زندگی و آینده‌ام را خراب کرد و فقط می‌خواهم قصاص شود.سپس متهم به جایگاه رفت و گفت: واقعاً پشیمان هستم. من اصلاً اهل دعوا نبوده و نیستم و نمی‌دانم چرا آن روز دست به چنین کاری زدم و شرمنده‌ام. از او می‌خواهم به جوانی‌ام رحم کند و مرا ببخشد.در پایان جلسه قضات برای صدور حکم وارد شور شدند و حکم قصاص او را صادر کردند.

شکسته شدن حکم از سوی دیوان‌عالی کشور

پس از صدور حکم با اعتراض متهم، پرونده برای بررسی به دیوان‌عالی کشور رفت و قضات عالیرتبه دیوان حکم قصاص چشم را شکستند تا بار دیگر امکان قصاص چشم و رعایت تساوی از سوی کارشناسان پزشکی قانونی بررسی شود. آنها مقرر کردند بعد از اظهارنظر کارشناسان پزشکی قانونی، متهم بار دیگر در شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شود.

منبع: روزنامه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top