تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/05/15 - 09:27
کد خبر: 512907

آخرین وضعیت شیوع تب دنگی در کشور

آخرین وضعیت شیوع تب دنگی در کشور

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اعلام وضعیت نسبتا پایدار «تب دنگی» در کشور، در عین حال نسبت به فعالیت بیشتر پشه آئدس با خنک‌تر شدن هوا هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شهنام عرشی با بیان اینکه دارای وضعیت به نسبت پایدار در مواجهه با «تب دنگی» هستیم، اظهار کرد: تعداد مبتلایان تب دنگی تغییر نکرده و تعداد مبتلایان براساس آخرین گزارش، معادل ۱۵۲ نفر است. اگرچه به وضعیت پایدار نسبی در ارتباط با تب دنگی دست‌ یافته‌ایم، اما در ارتباط با ماه‌های شهریور و مهر احساس نگرانی می‌کنیم؛ چراکه فعالیت پشه آئدس با خنک‌تر شدن هوا بیشتر می‌شود و شاید بتوان گفت با خنک شدن هوا کانون‌های اپیدمی محلی داشته باشیم.

استقرار پشه آئدس در ۷ استان

صید پشه آلوده فقط در ۲ منطقه

وی با بیان اینکه پشه به صورت گسترده در نقاطی از کشور مستقر شده، گفت: پشه آئدس در ۷ استان کشور یعنی ۳ استان شمالی و ۴ استان جنوبی کشور مستقر شده است. اگرچه پشه در ۷ استان کشور به صورت گسترده مستقر شده اما پشه آلوده فقط در ۲ نقطه کشور صید شده است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره صید پشه آلوده در ۲ نقطه کشور خاطرنشان کرد: حضور پشه آلوده در ۲ نقطه کشور یعنی «بندر لنگه» در استان هرمزگان و شهرستان «چابهار» گزارش شد؛ در نتیجه، انتقال محلی در این ۲ نقطه به ثبت رسیده اما شرایط کنترل شده است.

هشدار نفوذ «آئدس» در سایر استان‌ها

عرشی ادامه داد: برخی از نقاط کشور نیز در مجاورت ۷ استانی که پشه به صورت گسترده در آن‌ها وجود دارد، هستند که خطر گسترش پشه به این استان‌ها نیز وجود دارد. بنابراین اگرچه پشه‌ای در نقاط مجاور استان‌های مذکور، گزارش نشده اما احتمال حضور پشه در آنها وجود دارد. «پارس‌آباد مغان» و «بیله‌سوار» در استان اردبیل، «خداآفرین» در استان آذربایجان شرقی جزو مناطقی هستند که احتمال حضور پشه در آنها هست.

وی تاکید کرد: قسمت‌هایی از استان کرمان، جنوب استان فارس، استان خوزستان و استان زنجان جزو مناطق مستعد حضور پشه آئدس هستند اما هنوز پشه در این مناطق صید نشده است. پشه در مناطقی که دارای آب و هوایی گرم هستند به تدریج نفوذ می‌کند.

مه‌پاشی و بهسازی محیط برای مقابله با پشه آئدس

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر حضور بهسازی محیط و مه‌پاشی و دیگر اقدامات انجام شده جهت کنترل و مقابله با پشه آئدس، گفت: انتقال بیماری تب دنگی بسیار مهم است و در حال حاضر ابتلای محلی فقط در ۲ نقطه از کشور گزارش شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top