تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/05/16 - 10:48
کد خبر: 513086

تصویب طرح توانمندسازی استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه

تصویب طرح توانمندسازی استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه

معاون امور نخبگان مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه گفت: طرح توانمندسازی استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه در جلسه کمیسیون هیأت امنای این مرکز به تصویب رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام محمدمهدی راستگو به بیان جزئیات طرح توانمندسازی استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه پرداخت و اظهار کرد: این طرح به منظور ارتقای سطح علمی، معنوی و مهارتی نخبگان و استعدادهای برتر تصویب شده است.

وی افزود: بعد از شناسایی استعدادهای برتر طلاب جوان که زیر ۴۰ سال هستند، عملیات توانمندسازی آنها در چند عرصه برنامه‌ریزی شده و اجرا می‌شود.

وی گفت: یکی از این عرصه‌ها، دانشی و علمی است که دو بخش دارد و بخش نخست آن توانمندسازی دانشی تقویتی ویژه دروس نظام آموزشی است. به این صورت که بعضی از نخبگان و استعدادهای برتر ممکن است در یک درس ضعیف باشند و برای تقویت آن درس برنامه‌ریزی می‌شود. بخش دوم توانمندسازی دانشی و علمی تکمیلی است. در این بخش رشته‌هایی که جزو برنامه نظام آموزشی حوزه نیست اما برای طلبه لازم است که بداند، در برنامه توانمندسازی قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام راستگو دومین عرصه این طرح را توانمندسازی مهارتی شامل مهارت‌های اخلاق فردی و اجتماعی، پژوهشی، تبلیغی، مدیریتی، سیاسی و اجتماعی، تبلیغ بین الملل و... ذکر کرد.

وی قالب اجرای برنامه‌های توانمندسازی را متنوع دانست و گفت: توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر در قالب کارگاه و دوره و نشست علمی و فرهنگی، درس اخلاق، اردوهای علمی و فرهنگی، طرح استاد راهنماد، اجرای هسته‌های پژوهشی استادمحور، فرصت‌های مطالعاتی، دیدار، بازدید علمی و... اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام راستگو ابراز امیدواری کرد که با تصویب این طرح، امور مربوط به توانمندسازی نخبگان و استعداهای برتر حوزه‌های علمیه نظام‌مند شود.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top