تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/10 - 17:30
کد خبر: 515096

شرایط کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد؛

معدل چقدر تاثیر دارد؟

 معدل چقدر تاثیر دارد؟

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: سال آینده (سال ۱۴۰۴) آزمون‌های پایه‌های یازدهم و دوازدهم متوسطه تاثیر قطعی ۶۰ درصدی دارد و آزمون سراسری تنها ۴۰ درصد تاثیر دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  عبدالرسول پورعباس در یک برنامه تلویزیونی درباره برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ گفت: از سال ۱۴۰۲ آزمون‌های سراسری را براساس مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌کنیم. بر همین اساس، در ۴ آزمون ۴ نمره معتبر در ۲ سال به داوطلب ارائه شده است.

مهر در خبری نوشت:وی گفت: در ضمن، سوالات کنکور به سمت مفهومی‌تر شدن حرکت کرده است. همچنین، بررسی توزیع داوطلبان برتر نشان می‌دهد که این توزیع در سراسر کشور اتفاق افتاده است. امسال برای اولین بار از منطقه ۳ داوطلب برتر داشتیم. این در حالی است که منطقه ۳ منطقه کم‌برخوردار محسوب می‌شود.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور یادآور شد: توزیع نفرات برتر میان مناطق یک، ۲ و ۳ نشان می‌دهد که سوابق تحصیلی دارد اثر خودش را می‌گذارد و کسانی که دسترسی کمتری به کلاس کنکور دارند، با تکیه بر کتب درسی و سوابق تحصیلی توانسته‌اند خودشان را بالا بکشند و این موضوع نشان‌دهنده اثرگذاری سوابق تحصیلی است.
تاثیر ۴۰درصدی کنکور

وی درباره تغییرات اثر قطعی سوابق تحصیلی در نمره کنکور سراسری گفت: سال آینده (سال ۱۴۰۴) تمام آزمون‌های پایه‌های یازدهم و دوازدهم متوسطه تأثیر قطعی ۶۰ درصدی دارد و آزمون سراسری تنها ۴۰ درصد تأثیر دارد.

پورعباس اظهار داشت: اعمال تغییرات آزمون سراسری زمان مشخصی دارد. شهریورماه هر سال آخرین فرصت برای تغییرات است زیرا داوطلب باید خود را آماده کند. بنابراین، تغییری در آزمون سال ۱۴۰۴ نداریم. در سال ۱۴۰۵ سوابق تحصیلی ۳ سال آخر متوسطه در کنکور تأثیر دارد.

وی با اشاره به آماری از نفرات برتر کنکور و توزیع آن در مناطق یک، ۲ و ۳ گفت: در گروه ریاضی و فنی ۷ نفر از منطقه یک، سه نفر از منطقه ۲ و یک نفر از منطقه ۳ هستند. در گروه علوم تجربی از منطقه یک سه نفر و از منطقه ۲ هفت نفر در میان نفرات برتر بوده‌اند. این به این معنی است که گستره نفرات برتر به سمت منطقه ۲ حرکت کرده و دیگر به شهرهای بزرگ منحصر نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top