تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/06/19 - 21:43
کد خبر: 515884

ایمان سلیمی دوباره با استقلال قرارداد بست!

ایمان سلیمی دوباره با استقلال قرارداد بست!

مدافع استقلال یک روز پس از انتشار خبر فسخ یک‌طرفه از سوی باشگاه، قرارداد جدید امضاء کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  ایمان سلیمی که قراردادش از سوی باشگاه استقلال به طور یک‌طرفه فسخ شده بود، دوباره به لیست آبی پوشان بازگشت و قرارداد جدیدی به امضاء رساند.

باشگاه استقلال برای ثبت قرارداد بازیکنان خود و رعایت سقف بودجه تصمیم گرفت تا قرارداد ایمان سلیمی را به‌طور یک طرفه در سازمان لیگ فسخ کند، اما خیلی زود با اصلاحیه مبالغ قراردادی دوباره این مدافع را جذب کرد تا اجازه انتقال او به تیم دیگری را ندهد.

ایمان سلیمی که سال گذشته به استقلال اضافه شد و نمایش موثری در خط دفاعی این تیم داشت و دو گل هم مقابل تراکتور و فولاد خوزستان به ثمر رساند، پس از جلسه با مدیران باشگاه استقلال برای امضای قرارداد جدید به توافق رسید و در جمع آبی‌شان ماندنی شد.

این مدافع ۲۸ ساله که پیش از شروع فصل جدید لیگ برتر با آسیب دیدگی جزئی مواجه شده و در سه هفته ابتدایی حضور نداشت، دوباره به شرایط خوبی رسیده و حالا پس از امضای قرارداد جدید مثل مهرداد محمدی به تمرینات اضافه خواهد شد تا آماده شروع مجدد مسابقات در لیگ نخبگان آسیا و لیگ برتر شود.

سلیمی که شرایط انتقال به تیم دیگری به دلیل فصل یک‌طرفه قراردادش داشت، تصمیم گرفت از این باشگاه شکایت نکند و پس از مذاکره مجدد با باشگاه استقلال قراردادش را امضا کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top