تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/06/25 - 13:40
کد خبر: 516392

یک خبر تازه از بازگشت مهران مدیری به تلویزیون

یک خبر تازه از بازگشت مهران مدیری به تلویزیون

معاون سیما درباره‌ اینکه چرا عملا در خروجی آنتن خبری از بازگشت بِرندها و هنرمندان مطرح نیست؟ توضیح داد: خلق اثر هنری نیازمند مذاکره است و بازگشت بِرندها به تدریج اتفاق می‌افتد و طبیعی است که این پروسه زمان می‌برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محسن برمهانی درباره‌ دلایل تاخیر در بازگشت بِرندها به تلویزیون، علت پخش نیمه‌کاره دو سریال کمدی در شبکه سه، وضعیت سریال جدید مهران مدیری و همچنین تعامل تلویزیون با شبکه نمایش خانگی برای پخش سریال‌ها توضیحاتی را بیان کرد.

معاون سیما روز گذشته ـ شنبه ۲۴ شهریور ماه ـ در حاشیه بازدید از پشت صحنه برنامه دوقلوها در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به پرسشی درباره‌ پخش ناقص سریال‌های کمدی «بدل» و «دربندون» اینچنین توضیح داد: سریال «دربندون» تا جایی که تولید شده بود پخش شد. پخش «بدل» هم به شهادت شهید رئیسی خورد و عملا نمی‌توانستیم پخش کنیم؛ این سریال قطعا پخش می‌شود. اما سریال «دربندون» تولید سازمان صداوسیما نبود. ما پخش‌کننده بودیم. از طرفی هم تشخیصمان این بود که سریال، کار قابل قبولی نیست؛ یعنی کیفیت لازم را ندارد هم رابطان و هم کسانی که پیگیر امور بودن؛ بنابراین قطعی نیست ممکن است اصلاحاتی انجام شود و دوباره ادامه پیدا کند و فعلا متوقف است.

برمهانی در پاسخ به این سوال ایسنا که چرا عملا در خروجی آنتن خبری از بازگشت برندها و هنرمندان مطرح نیست؟ توضیح داد: خلق اثر هنری نیازمند مذاکره است و بازگشت برندها به تدریج اتفاق می‌افتد و طبیعی است که این پروسه زمان می‌برد.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که کدام بِرندها برمی‌گردند؟ اظهار کرد: بعضی وقت‌ها برند عنوان برنامه یا اسم شخص است. شاید برنامه‌ای را برنگردانیم. چون برنامه خوبی نبوده یا تاریخ مصرفش تمام شده است. برندها و افرادی که سازمان نمی‌خواهد با آنها کار کند خیلی کم هستند. اما در حال حاضر ما با غیرقابل پخش‌ترین عناوین داریم مذاکره می‌کنیم که آنها ادامه پیدا کنند و پخش شوند.

برمهانی در پاسخ به سوالی درباره بازگشت مهران مدیری به تلویزیون گفت: وقتی توافقی نشده است چرا باید جزییات را بگویم؟ آقای مهران مدیری دارند متنی می‌نویسند و هنوز قطعی نیست. چون هنوز در حال نگارش است. همان طور که می‌دانید نظام تولید متن از نظام تولید اثر منفک شده است.

معاون سیما درباره پخش سریال‌های نمایش خانگی از تلویزیون و تعامل صداوسیما با شبکه نمایش خانگی نیز بیان کرد: شبکه نمایش خانگی یکی از رسانه‌های داخل کشور هستند و ما حتما آنها را به رسمیت می‌شناسیم و حتما مهم هستند و در حال بررسی و بحث هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top