تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/07/05 - 12:27
کد خبر: 517628

حساسیت این بازی کمتر از دربی استقلال و پرسپولیس نیست!

حساسیت این بازی کمتر از دربی استقلال و پرسپولیس نیست!

مورایس و اسکوچیچ، فرصت چندانی برای بذل و بخشش امتیازات ندارند و نتیجه بازی دو تیم با یکدیگر خیلی مهم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در شرایطی که عمده نگاه‌ها در هفته ششم لیگ برتر به نبرد استقلال و پرسپولیس دوخته شده بود، فردا مسابقه دیگری در اصفهان برگزار خواهد شد که ارزش جدولی آن کمتر از شهرآورد پایتخت نیست. بر این اساس، سپاهان و تراکتور در حالی در ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم خواهند رفت که با اعلام فدراسیون فوتبال، تنها ۲۰درصد از صندلی‌های ورزشگاه امکان پر شدن دارد و ۸۰درصد دیگر به خاطر حضور غیرقانونی آن هوادار هتاک در دیدار با ملوان، باید خالی بماند. سپاهان و تراکتور جزو ۴تیمی هستند که روی کاغذ مدعی کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌روند. این دو تیم هزینه‌های فراوانی کرده‌اند و به همین نسبت هم توقعات زیادی از آنها وجود دارد. فشار اصلی اما روی سرمربی‌هاست.

روی نیمکت تراکتور، دراگان اسکوچیچ نشسته؛ مردی که بعد از دوران موفق حضورش در تیم ملی و تحمل آن بی‌مهری عجیب از سوی فدراسیون مهدی تاج، دوباره به فوتبال کشورمان بازگشته است. اسکوچیچ البته در این حد فاصل یک تجربه ناموفق در تیم ملی جوانان کرواسی داشت که خوراک طعنه و کنایه‌های بی‌پایان را برای منتقدانش فراهم کرد. با این حال تجارب او در فوتبال ایران اغلب موفقیت‌آمیز بوده‌اند و به همین دلیل هم تراکتور با دستمزدی بالا (حداقل بالاتر از پیشنهاد پذیرفته نشده پرسپولیس) این مربی را جذب کرد. بنا به اذعان بیشتر کارشناسان، تراکتور امسال نسبت به گذشته تیم متعادل‌تری هم در اختیار دارد و ابزارش برای قهرمانی فراهم‌تر است. اگر اسکو موفق به کسب اولین قهرمانی تاریخ باشگاه در لیگ شود، بار دیگر شایستگی‌هایش را نشان داده و عاملان اخراج عجیبش از تیم ملی بیش از پیش تحت فشار قرار خواهند گرفت. از آن سو هم اگر او این فرصت خوب برای کسب نتایج مطلوب را از دست بدهد، باد را به پرچم کسانی خواهد انداخت که عقیده دارند دراگان مرد کار در تیم‌های بزرگ نیست.

روی نیمکت سپاهان هم ژوزه مورایس نشسته؛ مردی که شاید بشود گفت بعد از ۳سال، حالا دیگر چوب خطش پر شده و فرصت چندانی برای لغزش ندارد. عملکرد کمی و کیفی مورایس در اصفهان پرفراز و نشیب بوده. او هیچ‌وقت به استمرار لازم برای موفقیت تیمش و نیز تحسین شدن خودش نرسیده و هر چند وقت یک بار منتقدان را ناامید کرده است. مردی که در مقطعی حتی گزینه هدایت تیم ملی هم به شمار می‌آمد، در خود سپاهان هم وضع باثباتی ندارد و از جمله بعد از یک شروع خوب در لیگ بیست‌وچهارم، بار دیگر به خاطر شکست شوکه‌کننده مقابل الوحدات اردن و نیز توقف مقابل ذوب‌آهن، تحت فشار قرار گرفته است. بنابراین دیدارهایی از جنس بازی با تراکتور برای او هم مهم هستند؛ برای اینکه در مسیر قهرمانی حرکت کند، برای این که نشان بدهد ارزش این همه هزینه و صبوری را داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از عربده‌کشی برای دلار۵۰ هزار تومانی تا سکوت دلار ۲۱۰ هزار تومانی
اوضاع آشفته ارتش آمریکا؛ پست‌های مهم خالی هستند
جریان‌های داخلی ونزوئلا مخالف توافق نفتی با دولت ترامپ هستند
بروز حادثه برای یک نفتکش هنگام عبور از تنگه هرمز
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز همچنان ضعیف است
فشار اروپا بر یونان و اسپانیا به خاطر ارسال نکردن سلاح برای اوکراین
احتمال برگزاری نشست میان مقامات آمریکا و کره شمالی
مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله ارشد و دکتری تا ۳۰ مهر تمدید شد
یورش مجدد بن‌گویر به مسجد الاقصی
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
تشکیل میزهای مطالعات جنگ و اعتراضات اجتماعی در مؤسسه مطالعات فرهنگی
واکنش وزیر علوم به تحریم‌های علمی امریکا و حاشیه‌های یک نشست دانشجویی
اعتراض بسیج اساتید دانشگاه آزاد به هنجارشکنی در نشست وزارت علوم
پوتین:روابط با هند گسترش یافت/ مودی: از حل مسئله اوکراین حمایت می‌کنیم
ساخت شهرک غیرقانونی جدید صهیونیستی در شمال کرانه باختری
پوتین:آماده لغو دائم روادید با چین هستیم/ شی:روابط بامسکو تقویت می‌شود
واکنش حشد شعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران
دعوت پزشکیان از شهباز شریف برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری اقتصادی
بسنت: لزوما نمی‌خواهیم اقتصاد ایران دچار فروپاشی شود!
جی‌دی ونس: ترامپ دارد پیامی به ایران ارسال می‌کند
نبیه بری: حاصل ۷ دور مذاکره با دشمن اسرائیلی چه بوده است؟
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top