تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/07/05 - 12:27
کد خبر: 517628

حساسیت این بازی کمتر از دربی استقلال و پرسپولیس نیست!

حساسیت این بازی کمتر از دربی استقلال و پرسپولیس نیست!

مورایس و اسکوچیچ، فرصت چندانی برای بذل و بخشش امتیازات ندارند و نتیجه بازی دو تیم با یکدیگر خیلی مهم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در شرایطی که عمده نگاه‌ها در هفته ششم لیگ برتر به نبرد استقلال و پرسپولیس دوخته شده بود، فردا مسابقه دیگری در اصفهان برگزار خواهد شد که ارزش جدولی آن کمتر از شهرآورد پایتخت نیست. بر این اساس، سپاهان و تراکتور در حالی در ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم خواهند رفت که با اعلام فدراسیون فوتبال، تنها ۲۰درصد از صندلی‌های ورزشگاه امکان پر شدن دارد و ۸۰درصد دیگر به خاطر حضور غیرقانونی آن هوادار هتاک در دیدار با ملوان، باید خالی بماند. سپاهان و تراکتور جزو ۴تیمی هستند که روی کاغذ مدعی کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌روند. این دو تیم هزینه‌های فراوانی کرده‌اند و به همین نسبت هم توقعات زیادی از آنها وجود دارد. فشار اصلی اما روی سرمربی‌هاست.

روی نیمکت تراکتور، دراگان اسکوچیچ نشسته؛ مردی که بعد از دوران موفق حضورش در تیم ملی و تحمل آن بی‌مهری عجیب از سوی فدراسیون مهدی تاج، دوباره به فوتبال کشورمان بازگشته است. اسکوچیچ البته در این حد فاصل یک تجربه ناموفق در تیم ملی جوانان کرواسی داشت که خوراک طعنه و کنایه‌های بی‌پایان را برای منتقدانش فراهم کرد. با این حال تجارب او در فوتبال ایران اغلب موفقیت‌آمیز بوده‌اند و به همین دلیل هم تراکتور با دستمزدی بالا (حداقل بالاتر از پیشنهاد پذیرفته نشده پرسپولیس) این مربی را جذب کرد. بنا به اذعان بیشتر کارشناسان، تراکتور امسال نسبت به گذشته تیم متعادل‌تری هم در اختیار دارد و ابزارش برای قهرمانی فراهم‌تر است. اگر اسکو موفق به کسب اولین قهرمانی تاریخ باشگاه در لیگ شود، بار دیگر شایستگی‌هایش را نشان داده و عاملان اخراج عجیبش از تیم ملی بیش از پیش تحت فشار قرار خواهند گرفت. از آن سو هم اگر او این فرصت خوب برای کسب نتایج مطلوب را از دست بدهد، باد را به پرچم کسانی خواهد انداخت که عقیده دارند دراگان مرد کار در تیم‌های بزرگ نیست.

روی نیمکت سپاهان هم ژوزه مورایس نشسته؛ مردی که شاید بشود گفت بعد از ۳سال، حالا دیگر چوب خطش پر شده و فرصت چندانی برای لغزش ندارد. عملکرد کمی و کیفی مورایس در اصفهان پرفراز و نشیب بوده. او هیچ‌وقت به استمرار لازم برای موفقیت تیمش و نیز تحسین شدن خودش نرسیده و هر چند وقت یک بار منتقدان را ناامید کرده است. مردی که در مقطعی حتی گزینه هدایت تیم ملی هم به شمار می‌آمد، در خود سپاهان هم وضع باثباتی ندارد و از جمله بعد از یک شروع خوب در لیگ بیست‌وچهارم، بار دیگر به خاطر شکست شوکه‌کننده مقابل الوحدات اردن و نیز توقف مقابل ذوب‌آهن، تحت فشار قرار گرفته است. بنابراین دیدارهایی از جنس بازی با تراکتور برای او هم مهم هستند؛ برای اینکه در مسیر قهرمانی حرکت کند، برای این که نشان بدهد ارزش این همه هزینه و صبوری را داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top