تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/10 - 21:25
کد خبر: 518278

پژوهش‌های کاربردی دانشگاه‌ها به ارتقای حکمرانی محیط‌زیست کمک می‌کند

پژوهش‌های کاربردی دانشگاه‌ها به ارتقای حکمرانی محیط‌زیست کمک می‌کند

رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: پژوهش‌های کاربردی دانشگاه‌ها به ارتقای حکمرانی محیط‌زیست کمک می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، شینا انصاری امروز در دیدار با جمعی از اساتید محیط‌زیست دانشگاه‌های کشور با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها بازوی علمی، فناوری و تخصصی سازمان حفاظت محیط زیست هستند، اظهار کرد: پژوهش‌های کاربردی دانشگاه‌ها به ارتقای حکمرانی محیط زیست کمک می‌کند.

وی افزود: اساتید دانشگاه می‌توانند با تمرکز بر مسأله‌محوری و هدایت پایان نامه‌ها به‌ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی به سمت کاربردی بودن، ظرفیت‌های حکمرانی کشور را برای حل مسائل پرچالش در حوزه محیط زیست افزایش دهند.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: استفاده از ظرفیت متخصصان در تهیه دستورالعمل‌های اجرایی حوزه‌های تخصصی محیط زیست، شفافیت در ارائه اطلاعات و گزارش‌های مورد نیاز پژوهشگران و محققان از موارد مهم و در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست است.

رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست استفاده از نظرات اساتید دانشگاه در حوزه های تخصصی مانند کنترل آلاینده ها، مدیریت اکوسیستم های حساس، بازچرخانی و مدیریت منابع آب و پسماند را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: لازم است ارتباط میان دانشگاه و سازمان حفاظت محیط زیست تقویت شود و جلسات منظم دوره‌ای در معاونت های تخصصی سازمان با اساتید دانشگاه و متخصصان تشکیل شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در این نشست اساتید دانشگاه دیدگاه هایی را درباره استفاده از ظرفیت نرم افزارها برای مکان یابی صنایع، ایجاد بسترهای درآمدزایی برای تامین بخشی از بودجه حفاظتی مطابق با ظرفیت های قانونی، تدوین استانداردها و بازچرخانی آب برای استفاده صنایع، مطالعات یکپارچه زیستگاه های آبی برای حل معضلات رودخانه ‌ها، تالاب ها و سواحل، در دسترس بودن گزارشات EIA برای کارشناسان دانشگاه، توجه به موضوع اکوهیدرولوژی، افزایش بودجه های پژوهشی سازمان و توجه به آمایش سرزمین در جانمایی پروژه ها مطرح و برای حل معضلات محیط زیستی کشور اعلام آمادگی کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خسروپناه: برخی پزشکان با پول مردم درس خواندند اما طبابت نمی‌کنند!
صادرات چای ۴۸ درصد افزایش یافت
نهادهای رسمی صهیونیستی اذعان کردند: سال مالی سیاه اسرائیل در ۲۰۲۶
عقب‌ماندگی ۲۱ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی از برنامه هفتم
امیر حاتمی: همکاری با دانش‌بنیان‌ها با سرعتی مضاعف تداوم یابد
اژه‌ای خطاب به سازمان بازرسی: موضوع ارز را رها نکنید
هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کشور؛ آماده‌باش امداد و نجات
اجرای مصوبه تسهیل دسترسی به سکوهای بین‌المللی را با جدیت دنبال می‌کنیم
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top