تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/11 - 20:40
کد خبر: 518409

استقبال رسمی امیر قطر از پزشکیان

استقبال رسمی امیر قطر از پزشکیان

در مراسم استقبال رسمی از پزشکیان در قطر، پس از نواخته شدن سرود ملی و گرفتن عکس یادگاری سران ایران و قطر، اعضای هیئت‌های عالیرتبه دو کشور معرفی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر عصر امروز چهارشنبه، در محل دیوان امیری این کشور به صورت رسمی از مسعود پزشکیان که در رأس هیئت عالیرتبه اقتصادی و سیاسی به دوحه سفر کرده است، استقبال کرد.

در مراسم استقبال رسمی، پس از نواخته شدن سرود ملی و گرفتن عکس یادگاری سران ایران و قطر، اعضای هیئت‌های عالیرتبه دو کشور معرفی شدند.

بلافاصله پس از مراسم استقبال از پزشکیان از سوی امیر قطر، مذاکرات دوجانبه هیئت‌های عالیرتبه دو کشور برگزار و سپس سران دو کشور به صورت خصوصی با یکدیگر ملاقات می‌کنند.

همچنین اسناد مهم همکاری‌های دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و قطر در حضور سران دو کشور به امضای مقامات به امضای مقامات عالی ایران و قطر خواهد رسید و در پایان امیر قطر و رئیس جمهور کشورمان در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و گفتگوهای دوجانبه را تشریح خواهند کرد.

همچنین اسناد مهم همکاری‌های دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و قطر به امضای مقامات دو کشور رسید.

در پایان دیدارها و رایزنی‌های سران و مقامات دو کشور نیز امیر قطر و رئیس جمهور کشورمان در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و گفتگوهای دوجانبه را تشریح خواهند کرد.
امضای ۶ سند همکاری مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و قطر

همچنین، مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و قطر ۶ سند و یادداشت تفاهم همکاری در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری، فرهنگی، آموزشی و ورزشی به امضا رساندند.

همکاری در طرح توسعه بندر دیر، بهداشت، رفاه و تجارت زنده، برنامه اجرایی همکاری‌های فرهنگی تا پایان سال ۱۴۰۵ و برنامه اجرایی همکاری‌های ورزشی تا سال ۲۰۲۶ از جمله مهمترین اسناد همکاری میان دو کشور بود که توسط وزرای نیرو، امور خارجه و ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران با همتایان قطری به امضا رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top