تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/11 - 20:40
کد خبر: 518409

استقبال رسمی امیر قطر از پزشکیان

استقبال رسمی امیر قطر از پزشکیان

در مراسم استقبال رسمی از پزشکیان در قطر، پس از نواخته شدن سرود ملی و گرفتن عکس یادگاری سران ایران و قطر، اعضای هیئت‌های عالیرتبه دو کشور معرفی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر عصر امروز چهارشنبه، در محل دیوان امیری این کشور به صورت رسمی از مسعود پزشکیان که در رأس هیئت عالیرتبه اقتصادی و سیاسی به دوحه سفر کرده است، استقبال کرد.

در مراسم استقبال رسمی، پس از نواخته شدن سرود ملی و گرفتن عکس یادگاری سران ایران و قطر، اعضای هیئت‌های عالیرتبه دو کشور معرفی شدند.

بلافاصله پس از مراسم استقبال از پزشکیان از سوی امیر قطر، مذاکرات دوجانبه هیئت‌های عالیرتبه دو کشور برگزار و سپس سران دو کشور به صورت خصوصی با یکدیگر ملاقات می‌کنند.

همچنین اسناد مهم همکاری‌های دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و قطر در حضور سران دو کشور به امضای مقامات به امضای مقامات عالی ایران و قطر خواهد رسید و در پایان امیر قطر و رئیس جمهور کشورمان در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و گفتگوهای دوجانبه را تشریح خواهند کرد.

همچنین اسناد مهم همکاری‌های دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و قطر به امضای مقامات دو کشور رسید.

در پایان دیدارها و رایزنی‌های سران و مقامات دو کشور نیز امیر قطر و رئیس جمهور کشورمان در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و گفتگوهای دوجانبه را تشریح خواهند کرد.
امضای ۶ سند همکاری مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و قطر

همچنین، مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و قطر ۶ سند و یادداشت تفاهم همکاری در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری، فرهنگی، آموزشی و ورزشی به امضا رساندند.

همکاری در طرح توسعه بندر دیر، بهداشت، رفاه و تجارت زنده، برنامه اجرایی همکاری‌های فرهنگی تا پایان سال ۱۴۰۵ و برنامه اجرایی همکاری‌های ورزشی تا سال ۲۰۲۶ از جمله مهمترین اسناد همکاری میان دو کشور بود که توسط وزرای نیرو، امور خارجه و ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران با همتایان قطری به امضا رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top