تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/14 - 14:48
کد خبر: 518626

شیرین زاد:‌ خطبه عربی رهبر انقلاب در نماز جمعه پاسخ به جنگ نرم دشمن بود

شیرین زاد:‌ خطبه عربی رهبر انقلاب در نماز جمعه پاسخ به جنگ نرم دشمن بود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: خطبه عربی رهبر انقلاب خطاب به کشورهای مسلمان جبهه مقاومت و مخصوصا لبنان و غزه نشان داد که ایران در کنار لبنان و غزه ایستاده است و در این راه هیچ ترسی از آمریکا و رژیم صهیونیستی نخواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی شیرین زاد، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی درباره خطبه عربی رهبر انقلاب در نماز جمعه و سخنان ایشان اظهار کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی و به طور کل جبهه استکبار در جنگ اخیر میان رژیم صهیونیستی و جبهه مقاومت علاوه بر جنگ سخت و موشکی، به جنگ روانی نیز روی آوردند و تلاش کردند تا میان کشورهای جبهه مقاومت تفرقه بیندازند. تا جایی که پس از شهادت سید حسن نصرالله شاهد نشر ویدئویی در فضای مجازی بودیم که در آن یک فرد به ظاهر روحانی ایران اسلامی را مقصر شهادت دبیر کل حزب الله لبنان می‌دانست.

وی ادامه داد: بنابراین شاهد شکل گیری فضایی ناامید و سرد در جبهه مقاومت بودیم. اما خطبه عربی رهبر انقلاب خطاب به کشورهای مسلمان جبهه مقاومت و مخصوصا لبنان و غزه به خوبی این فضا را مدیریت کرد و نشان داد که ایران در کنار لبنان و غزه ایستاده است و در این راه هیچ ترسی از آمریکا و رژیم صهیونیستی نخواهد داشت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: رهبر انقلاب همچنین در خطبه عربی خود به جایگاه ویژه کشور لبنان و اثرگذاری آن بر جامعه مسلمانان اشاره کردند. تقویت و تثبیت جبهه مقاومت به رهبری ایران اسلامی و حزب الله لبنان و اهمیت تشکیل انسجامی قوی میان کشورهای مسلمانان برای غلبه بر دشمنان از دیگر نکات مهم در خطبه عربی رهبر انقلاب در نماز جمعه بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دشمن نه تنها به دنبال توافق نیست، بلکه در حال طراحی یک تهاجم وسیع است
فیلم | میناب به ایران جان داد
 گزارش تصویری | از کلاس عشق تا مکتب ایثار
تعیین اعضای جدید شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)
علوم انسانی وقتی با واقعیت‌ها قهر می‌کند فاجعه رخ می‌دهد
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top