تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/16 - 17:22
کد خبر: 518857

سردار رضایی:

فراجا به نیابت از همه کشورهای جهان با مواد مخدر مبارزه می‌کند

فراجا به نیابت از همه کشورهای جهان با مواد مخدر مبارزه می‌کند

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت:فراجا به نیابت از همه کشورهای جهان با مواد مخدر مبارزه می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» 

سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور امروز در شانزدهمین نشست فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با وابستگان نظامی و انتظامی مستقر در تهران اظهار داشت: ما هر ساله با گرامیداشت هفته انتظامی جمهوری اسلامی از شما دعوت می‌کنیم که در این نشست حضور پیدا کنید و با بخشی از اقداماتی که در طول سال انجام می‌گیرد مطلع و آشنا می‌شوید.

جانشین فراجا با اشاره به اینکه پلیس در همه کشورها وظیفه تأمین آرامش برای شهروندان و مقابله با جرایم را برعهده دارد، گفت: کشور ما به واسطه موقعیت جغرافیایی با پانزده کشور همسایه هستیم وبا این کشورها ارتباط خوبی در زمینه‌های مختلف از جمله انتظامی و نظامی داریم.

سردار رضایی افزود: البته برخی از کشورهای همسایه ازجمله همسایه شرقی ما دچار فتنه استکبار شده‌اند که موجب ایجاد بزرگترین مرکز تولید مواد مخدر در جهان شده است که این موضوع ما را مجبور به مقابله و مبارزه با گروه‌های قاچاق مواد مخدر می‌کند.

وی ادامه داد: پلیس ما بر اساس آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی با سوداگران مرگ مقابله می‌نماید و در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر که قصد قاچاق به کشورهای اروپایی و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس دارند، سالانه بیش از ۱۰۰۰ تن مواد مخدر کشف می‌کنیم.

جانشین فراجا عنوان کرد: ما در هفته‌ی انتظامی همه ساله برای خانواده کارکنان انتظامی و همچنین خانواده شهدای فراجا در کشور جشن برپا و از آنان تقدیر می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته یکی از مأموریت‌های پلیس را با شما میهمانان در میان می‌گذاریم، عنوان کرد: امسال هم پلیس فضای سایبر (فتا) که یکی از پلیس‌های موفق در حوزه مأموریتی خود است برخی از اقدامات آنکه بیشتر جنبه پیشگیری و آموزشی داشت برای شما تشریح شد.

سردار رضایی در ادامه با اشاره به جنایات رژیم کودکش صهیونیستی در فلسطین و لبنان، اظهار داشت: این رژیم اشغالگر یک پادگان تروریستی است که به وسیله آمریکا و برخی کشورهای غربی با هزاران تن ابزار جنگی و تسلیحاتی حمایت می‌شود.

جانشین فراجا بیان داشت: رژیم صهیونیستی در اقدامات تروریستی خود میهمان عزیز ما شهید اسماعیل هنیه را که در زمان تحلیف رئیس جمهورمان در ایران بود به شهادت رساند این گروه تروریستی همچنین مستشاران و وابسته‌های نظامی ما را که در کشورهای دوست عراق، سوریه و لبنان حضور داشتند به شهادت رساند.

سردار رضایی در ادامه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس حق دفاع از خود طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل به این تجاوز و جنایت هوشمندانه پاسخ داد و در صورت تکرار خطا از سوی این رژیم با پاسخ محکم و شدیدتر ما مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پلیس مکلف است در همه حوزه‌های امنیتی و آرامش جامعه ورود پیدا کند، عنوان کرد: روح حاکم بر برنامه‌ها و راهبرد جمهوری اسلامی در حوزه پلیس؛ پیشگیری از جرایم است که در این مورد هم فراجا بسیار موفق عمل کرده است.

جانشین فراجا در پایان با تاکید بر مبارزه قاطع پلیس کشورمان با قاچاق مواد مخدر گفت: بر اساس اعلام رسمی سازمان ملل کشور جمهوری اسلامی ایران خط مقدم مبارزه با مواد مخدر است و در این راستا ما به نیابت از همه کشورهای جهان با این پدیده مقابله می‌کنیم، لذا کشورهای شما هم باید در این زمینه سهم خود را مشخص کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش حشد شعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران
پرواز مستقیم ایران - ویتنام برقرار شد
برگزاری نمایشگاه «زنان و تولید ملی» از ۱۱ تا ۲۰ شهریور/ حضور ۱۹۷ کسب و کار در نمایشگاه
بلیت فروشی داربی از امروز آغاز می‌شود
اعلام سازوکار خرید بلیت داربی ۱۰۷
موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد
صالحی: درباره مسایل اصلی کشور باید با دانش، نگاه ژرف و تاریخی سخن گفت
احتمال تغییر دامنه نوسان بورس
جدیدترین قیمت طلا و سکه/ در بازار هیجانی دست نگه دارید
نامه تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا درباره وضعیت بازار ارز
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حمایت از نیروهای مسلح در تجمعات امشب
موافقت پزشکیان با احداث پالایشگاه مشترک در قرقیزستان
پزشکیان: از توافق مکه استقبال می‌کنیم
تاکید روسای جمهوری ایران و تاجیکستان بر توسعه و تعمیق مناسبات
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
هشدار پلیس فتا به دارندگان گوشی‌های آیفون
چرا نرخ دلار افزایش یافت؟
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
ازدواج آسان، زندگی ساده؛ رهبر شهید چگونه مسیر خوشبختی را ترسیم کرد؟
«مشاوره شغلی» فقط انتخاب یک شغل نیست؛ نگاهی کل‌نگر به مسیر حرفه‌ای انسان
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top