تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/17 - 21:11
کد خبر: 519019

استخدام اتباع غیرمجاز در شهرداری تهران ممنوع شد

 استخدام اتباع غیرمجاز در شهرداری تهران ممنوع شد

چمران، رئیس شورای شهر تهران گفت: اتباع غیرقانونی نه تنها به عنوان پاکبان بلکه در هیچ بخش دیگری در شهرداری تهران نیز نباید فعالیت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مهدی چمران در حاشیه دویست و شصت و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز در ابتدا تعدادی از کودکان نخبه در شورا حضور دارند که از آنها تقدیر خواهد شد، اظهار کرد: یک فوریت لایحه اعطای مجوز به بانک شهر و گزارشی در خصوص ون‌تاکسی‌هایی که قرار است به کار گرفته شوند، ارائه خواهد شد.

وی افزود: در جلسه امروز لایحه ممنوعیت افزایش تعداد کیوسک‌ها بررسی می‌شود زیرا بر اساس بودجه پیش‌بینی شده باید سالیانه دو درصد از آنها کاسته شود؛ چراکه معابر پایتخت بیش از این گنجایش ندارد.

چمران با بیان اینکه در دوره چهارم شهر دوستدار کودک تصویب شد، تصریح کرد: قرار بود در بوستان‌ها امکانات بیشتری برای کودکان پیش‌بینی شود و در تمام محلات وسایلی را برای بازی و سرگرمی و ورزش کودکان در نظر بگیریم که این وظیفه روزمره است.

وی با بیان اینکه متأسفانه اختلالات در مترو هر روزه است، گفت: تاکید ما بر رفع این اختلالات است. در ساعات شب که سرفاصله‌ها کاهش و قطارها افزایش می‌یابد امکان اختلال وجود دارد اما سعی بر این است به حداقل برسد.

چمران با بیان اینکه قرار بود از سردار رادان دعوت شود که در شورا حضور پیدا کند و گزارشی در خصوص خروج اتباع ارائه دهد که ایشان در مأموریت حضور داشت و امکان حضور فراهم نشد، گفت: اتباع غیرقانونی نه تنها به عنوان پاکبان بلکه در هیچ بخش دیگری نیز نباید فعالیت کنند.

رئیس شورای شهر تهران در خصوص رابطه استخدامی اعضای شورا، یادآور شد: تعدادی از اعضا کارمندان شهرداری بوده‌اند و نیازی نیست که در چند ماه اول وقت بگذارند که شهرداری و شورا را بشناسند. موضوع حقوقی از طریق استانداری به ما اعلام شد که ورود کارمندان به شورا تعارض منافع است و نمی‌توانند در کمیسیون ماده ۱۰۰ که در آن قضاوت صورت می‌گیرد، حضور یابند. شهرداری شکایت کرد که این درست نیست اما دیوان شکایت را رد کرد.

وی ادامه داد: هنوز این موضوع در صحن مجلس مطرح نشده است. شاید در شهرهای کوچک صدق کند اما در تهران کارمندان شهرداری که به عضویت شورا در می آیند به نفع شهر خواهند بود چراکه اطلاعات خوبی از شهر و شهرداری دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top