تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/23 - 18:52
کد خبر: 519621

بر اساس تازه‌ترین گزارش ماهانه اوپک؛

ایران صدرنشین افزایش تولید نفت اوپک شد

ایران صدرنشین افزایش تولید نفت اوپک شد

تازه‌ترین گزارش دبیرخانه اوپک نشان می‌دهد ایران میان کشورهای عضو اوپک بیشترین افزایش تولید نفت را در ماه سپتامبر (شهریور– مهر) به خود اختصاص داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، گزارش منابع ثانویه اوپک نشان می‌دهد که ایران در ماه سپتامبر (شهریور- مهر) ۳ میلیون و ۳۱۶ هزار بشکه نفت خام تولید کرده که ۲۱ هزار بشکه بیشتر از ماه اوت ۲۰۲۴ (مرداد-شهریور) بوده است.

بر اساس گزارش منابع ثانویه، در ماه سپتامبر (شهریور- مهر)، ۱۲ عضو این سازمان ۲۶ میلیون و ۴۴ هزار بشکه نفت تولید کردند که ۶۰۴ هزار بشکه کمتر از ۲۶ میلیون و ۶۴۸ هزار بشکه ماه اوت است.

بر اساس گزارش ماه سپتامبر اوپک، پس از عربستان با تولید روزانه ۸ میلیون و ۹۷۱ بشکه و عراق با تولید روزانه ۴ میلیون و ۱۱۲ هزار بشکه، ایران با تولید روزانه ۳ میلیون و ۳۱۶ هزار بشکه جایگاه سومین تولیدکننده این سازمان را حفظ کرد.

افزایش تولید نفت ایران با وجود عقب‌گرد تولید اوپک

تولید نفت ایران در ماه گذشته میلادی در حالی ۲۱ هزار بشکه در روز بیشتر شده که تولید عربستان ۲۳ هزار بشکه و تولید عراق ۱۵۵ هزار بشکه در آن ماه کاهش داشته است.

این گزارش نشان می‌دهد ایران در بین کشورهای عضو اوپک بیشترین افزایش تولید نفت را در ماه سپتامبر (شهریور– مهر) به خود اختصاص داده است و در حالی که مجموع تولید نفت اعضای اوپک ۲.۳ درصد کاهش داشته است، تولید نفت ایران در ماه گذشته میلادی رشدی ۰.۶ درصدی را به ثبت رسانده است.

همچنین تولید نفت اعضای اوپک‌پلاس نیز در ماه سپتامبر (شهریور- مهر) ۴۷ هزار بشکه در روز افزایش داشته است و از ۱۴ میلیون و ۱۳ هزار بشکه در روز در ماه اوت به ۱۴ میلیون و ۶۰ هزار بشکه رسیده است. با این حال، تولید نفت روسیه ۲۸ هزار بشکه در روز کاهش را در ماه گذشته میلادی نشان می‌دهد.

در مجموع کشورهای عضو اوپک و اوپک‌پلاس در ماه سپتامبر (شهریور- مهر) تولید نفت خام خود را با کاهش ۵۵۷ بشکه‌ای از ۴۰ میلیون و ۶۶۱ هزار بشکه در ماه اوت به ۴۰ میلیون و ۱۰۴ هزار بشکه رسانده‌اند.

کاهش عرضه نفت اوپک در سپتامبر ۲۰۲۴

بر اساس گزارش منابع ثانویه، ایران در ماه سپتامبر (شهریور- مهر) ۳ میلیون و ۳۱۶ هزار بشکه نفت خام تولید کرده که ۲۱ هزار بشکه بیشتر از ماه اوت ۲۰۲۴ (مرداد- شهریور) بوده است.

طبق این گزارش، تولید چهار عضو این سازمان شامل ایران، ونزوئلا، اکوادور و کویت در دوره مورد بررسی با افزایش همراه بود که بیشترین افزایش تولید با ۲۱ هزار بشکه در روز، مربوط به ایران است. ایران، ونزوئلا و لیبی از توافق کاهش عرضه ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و غیر اوپک (اوپک‌پلاس) معاف هستند.

بر اساس تازه‌ترین گزارش ماهانه اوپک، قیمت نفت خام سنگین ایران در ماه سپتامبر، نسبت به ماه اوت ۲۰۲۴، ۴ دلار و ۴ سنت معادل ۵.۲ درصد کاهش یافته است. قیمت نفت خام سنگین ایران در ماه سپتامبر ۲۰۲۴، ۷۳ دلار و ۵۹ سنت ثبت شد، درحالی‌که این رقم در اوت ۲۰۲۴، ۷۷ دلار و ۶۳ سنت برای هر بشکه بود.

کاهش ۲۱۰ هزار بشکه‌ای پیش‌بینی تقاضای نفت

میانگین قیمت نفت خام سنگین ایران در سال ۲۰۲۴، ۸۱ دلار و ۸۵ سنت بوده است. قیمت سبد نفتی اوپک هم در ماه سپتامبر ۲۰۲۴ به ۷۳ دلار و ۵۹ سنت برای هر بشکه رسید که ۴ دلار و ۸۲ سنت (۶.۱ درصد) بیشتر از ماه اوت ۲۰۲۴ است.

طبق تازه‌ترین گزارش ماهانه دبیرخانه اوپک (اکتبر)، تقاضای جهانی نفت خام برای سال ۲۰۲۴ با یک میلیون و ۶۴۰ هزار بشکه افزایش روزانه همراه خواهد بود. مجموع تقاضای نفت جهان برای سال ۲۰۲۴، ۱۰۴ میلیون و ۱۴۰ هزار بشکه پیش‌بینی شده است. بر اساس گزارش اوپک پیش بینی تقاضا برای نفت خام در ماه اکتبر نسبت به ماه سپتامبر ۱۰۰ هزار بشکه کاهش را نشان می‌دهد.

اوپک در گزارش ماهانه خود همچنین پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۵ روزانه یک‌میلیون و ۶۴۰ هزار بشکه افزایش یابد و به مجموع ۱۰۵ میلیون و ۷۸۰ هزار بشکه در روز برسد. این پیش‌بینی نسبت به ماه قبل از آن ۲۱۰ هزار بشکه کمتر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
عقب‌نشینی ترامپ از طرح اخراج ساکنان غزه
تحقیر جولانی از زبان وزیر جنگ اسرائیل
حضور پوتین با لباس نظامی در اتاق عملیات استان کورسک
درخواست تسلیحاتی پارلمان اروپا برای اوکراین
از سرگیری تحویل تسلیحات آمریکا به اوکراین از طریق لهستان
تاکید «شولتز» و «کاستا» بر لزوم تقویت ستون اروپایی ناتو
یمن از آغاز عملیات علیه کشتی‌های اسرائیلی خبر داد
جدایی دو استقلالی با تصمیم بوژوویچ/ تغییرات مهم در راه است
مصرف این خوراکی شما را به مرگ نزدیک می کند
انگلیس: ایران خیلی جدی با آمریکا مذاکره کند/ لندن هر اقدامی لازم باشد می‌کند تا ...
آمریکا: «فشار حداکثری» را روی ایران اجرا می‌کنیم/ منابع مالی تهران را مسدود می‌کنیم
فرستاده ویژه ترامپ به روسیه می‌رود
کالسکه لامبورگینی هم از راه رسید
ترامپ: اکنون توپ در زمین روسیه است
پذیرش دانش‌آموزان مستعد محروم در مدارس غیردولتی و هیات‌امنایی
یک دروازه‌بان مطمئن در لیست خرید استقلال/ استارت آبی‌ها برای جایگزینی کاپیتان
چین پیشتاز خرید خودروهای برقی شد
عصبانیت سیمئونه: تا حالا VAR پنالتی را مردود نکرده بود
ظاهر ios از نو ساخته می‌شود
عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد
گروه‌های انحصاری در دانشکده‌های خاص مخالف اعطای زمین به مردم و تسهیلات برای ساخت هستند
گروه‌های انحصاری در دانشکده‌های خاص مخالف اعطای زمین به مردم و تسهیلات برای ساخت هستند
سه عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست برترین‌های همکاری با صنعت
ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ آغاز شد
تلاش دانشگاه پیام نور برای حل مشکل متقاضیان افغانستانی
سرپرست یکی از دانشکده‌های دانشگاه تربیت مدرس منصوب شد
سامانه تیکت دانشگاه آزاد از ۲۹ اسفند تعطیل می‌شود
اخذ مجوز و راه‌اندازی ۲۱ رشته و گرایش جدید در دانشگاه خوارزمی
اطلاعیه مهم دانشگاه شهیدبهشتی برای دانشجویان خوابگاهی
تاثیر معدل در قبولی کنکور دانشگاه فرهنگیان ۵۰ درصد است
ساخت نخستین خوابگاه دانشجویی سبز کشور در دانشگاه تهران
اعلام جزئیات و ضوابط ثبت نام در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴
دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
غذای دانشجویی از منابع صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد
ثبت نام در دکتری بدون آزمون دانشگاه خواجه نصیر آغاز شد
ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه خواجه نصیر آغاز شد
آغاز ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری‌ سال‌ ۱۴۰۴ از فردا
افزایش دوبرابری تعداد دانشجویان خارجی/ راه‌اندازی سامانه ثبت‌نام برای این دانشجویان
راه‌اندازی ۲۱ رشته جدید در دانشگاه خوارزمی در سال ۱۴۰۳
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top