تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/28 - 20:02
کد خبر: 520169

۲۸۵۰ دانشجوی جدید وارد دانشگاه محقق اردبیلی شدند

 ۲۸۵۰ دانشجوی جدید وارد دانشگاه محقق اردبیلی شدند

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: از امروز و با قطعی شدن ثبت‌نام پذیرفته شدن آزمون سراسری، پذیرای ۲ هزار و ۸۵۰ دانشجوی پذیرفته شده در رشته‌های مختلف دانشگاه محقق اردبیلی هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  اسماعیل چمنی عصر شنبه در آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: بعد از اعلام نتایج کنکور سراسری و پذیرش دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف، ثبت‌نام به شکل غیرحضوری از 23 مهرماه شروع شده که تاکنون بیش از 80 درصد دانشجویان ثبت‌نام خود را انجام دادند.

وی تصریح کرد: از امروز نیز ثبت‌نام حضوری و دریافت مدارک مورد نیاز از طریق دانشگاه محقق اردبیلی انجام می‌شود و دانشجویان با مراجعه حضوری می‌توانند در کنار ثبت‌نام، با محیط دانشگاه و بهره‌مندی از امکاناتی همچون خوابگاه، سلف‌سرویس، سالن‌های ورزشی و سایر خدمات این دانشگاه آشنا شوند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: 2 هزار و 850 دانشجوی جدید در دانشگاه محقق اردبیلی پذیرفته شدند که نسبت به سال گذشته رشد 20 درصدی را در پذیرش دانشجویان شاهد هستیم.

چمنی تعداد رشته‌های جدید این دانشگاه را در مقطع کارشناسی 24 رشته اعلام کرد و افزود: در کنار سایر رشته‌های دایر شده، 24 رشته جدید نیز در این دانشگاه دایر شد تا شاهد پذیرش دانشجو در این رشته‌‌ها در مقطع کارشناسی باشیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هیچ محدودیتی برای تأمین خوابگاه دانشجویان جدیدالورود وجود ندارد و در کنار آن سلف‌‌سرویس و سایر امکانات نیز در اختیار دانشجویان به ویژه دانشجویان غیربومی قرار می‌‌گیرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: در نشست و استقبالی که از دانشجویان داشتیم، آنها از فضای دانشگاه محقق اردبیلی و امکانات فراهم شده رضایت داشتند و امیدواریم در طول تحصیل خود در این دانشگاه بتوانند از بسترهای فراهم شده در این دانشگاه و امکانات و تجهیزات مورد نیاز با فناوری‌های جدید بهره بیشتری را ببرند.

چمنی بیان کرد: تا 30 مهرماه ثبت‌نام حضوری دانشجویان و ارائه مدارک آنها انجام می‌شود و ما به سرعت شروع کلاس‌ها را برای دانشجویان جدید در دانشگاه محقق اردبیلی با حضور اساتید در رشته‌های مختلف شاهد خواهیم بود.

وی از دانشجویان جدیدالورود خواست تا با ارائه نظرات و پیشنهادات خود کمی و کاستی‌ها را بیان کرده تا دانشگاه محقق اردبیلی بتواند در رفع این نیازمندی‌ها تلاش مؤثر و هدفمندی را انجام دهد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی یادآور شد: برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و فعالیت‌های فوق برنامه نیز برای دانشجویان در دانشگاه محقق اردبیلی در نظر گرفته شده و در کنار آن تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی نیز سعی می‌کنند تا در خدمت دانشجویان جدیدالورود باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیران امور خارجه ایران و یونان درباره روابط دوجانبه تبادل نظر کردند
ماکرون: اولویت نخست ما بازگشایی تنگه هرمز است
آمران و عاملان شهادت امام شهید امت مهدورالدم اند!
چهار خسارت زیان بار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دادن فرصت آغاز مذاکرات به آمریکا 
پاسدار پرچم ایران باشید
عارف: اقتدارمان را در نیویورک نشان می‌دهیم
مخبر: پیام ایران از خط مقدم تا سازمان ملل، متحدانه و قاطع است
تا ساعتی دیگر پیام رهبر معظم انقلاب منتشر خواهد شد
دسته‌چک‌ها کم‌برگ می‌شوند
افت ۱۶ درصدی انتشار مقاله در برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور
جزئیات جلسه بررسی تقاضای استیضاح وزیر تعاون در کمیسیون اجتماعی
نتایج نهایی آزمون دستیاری اعلام شد
قالیباف: تسلیم نمی‌شویم/ تا پایان یافتن تهدید ایستاده‌ایم
حمایت ۱.۸ همتی بنیاد ملی علم ایران از پژوهش
واشنگتن پست:‌ آمریکا در مسیر لغزش به‌سوی جنگ با چین
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا در نیویورک
زیست‌بوم فرهنگی پنهان؛ آنچه در زندگی دانشجویی خارج از کلاس می‌گذرد
گواهینامه موتورسیکلت زنان در انتظار اجرای مصوبه دولت
از حذف صبحانه تا افت تمرکز؛ هشدار درباره تغذیه دانش‌آموزان و دانشجویان
۵ کاربرد صنعتی پرتکرار قطعات پلیمری که شاید ندانید
آموزش‌های تخصصی بازارهای مالی در فایننس آکادمی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top