تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/07 - 18:17
کد خبر: 520917

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور:

تدابیر لازم برای تحقق عملیات «وعده صادق ۳» طراحی و اجرا شود

تدابیر لازم برای تحقق عملیات «وعده صادق ۳» طراحی و اجرا شود

شهادت چهار تن از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در راه دفاع از وطن و آرمان‌های انقلاب اسلامی در راستای مبارزه با ظلم و استکبار جهانی، نشان داد که جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح تا پای جان، پای این آرمان‌ها ایستاده‌اند و ان‌شاءالله به برکت خون این شهدا روز‌به‌روز پرچم مبارزه با استکبار بالاتر می‌رود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در بیانیه‌ای به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ ۚ بَأْسُهُمْ بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ ۚ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ۚ ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا یَعْقِلُونَ»
«(یهودان از ترس) بر جنگ با شما جمع نمی‌شوند، مگر در قریه‌های محکم حصار یا از پس دیوار (دشمنی مکر و حیله و جاسوسی). کارزار بین خودشان سخت است، شما آنها را جمع و متّفق می‌پندارید، در صورتی که دل‌هاشان سخت متفرق است، زیرا آن قوم دارای فهم و عقل نیستند.»
سوره حشر - آیه ۱۴

حمله رژیم وحشی، منحوس و موقت صهیونیستی با پشتیبانی همه‌جانبه ایالات متحده آمریکا به جمهوری اسلامی ایران که موجب شهادت تعدادی از جان‌برکفان ارتش جمهوری اسلامی ایران و خساراتی اندک به برخی اماکن شد، هرچند از جهتی بر همگان ثابت کرد که این رژیم کودک‌کش هیچ نیتی برای برقراری آتش‌بس در منطقه ندارد و خط قرمز‌ها را یکی پس از دیگری رد می‌کند، اما از جهتی دیگر، توان بالای پدافندی جمهوری اسلامی ایران که موجب رهگیری و انهدام اکثر پرتابه‌ها شد، بر همگان ثابت کرد که توانمندی‌های نظامی ایران صرفاً در حوزه آفندی خلاصه نمی‌شود!

شهادت چهار تن از نیرو‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در راه دفاع از وطن و آرمان‌های انقلاب اسلامی در راستای مبارزه با ظلم و استکبار جهانی، نشان داد که جمهوری اسلامی و نیرو‌های مسلح تا پای جان، پای این آرمان‌ها ایستاده‌اند و ان‌شاءالله به برکت خون این شهدا روز‌به‌روز پرچم مبارزه با استکبار بالاتر می‌رود.

اکنون و با توجه به عبور این رژیم از خط قرمز‌ها و تصریح به حمله علنی به جمهوری اسلامی ایران، مطابق با مشی فرماندهی معظم کل قوا و دستور ایشان، و همچنین ایستادگی و حمایت تمام‌قد ملت رشید ایران در برابر طاغوت، انتظار می‌رود نهاد‌های مربوطه به‌ویژه ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت امور خارجه، تدابیر لازم به منظور تحقق عملیات «وعده صادق ۳» بر اساس منطق جنگ ترکیبی و بدون شتاب‌زدگی یا تعلل، طراحی و اجرا نموده و دشمن صهیونیستی را از این تجاوز آشکار پشیمان کنند.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی، ضمن اعلام پشتیبانی همه‌جانبه از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تا حصول نتیجه، مسئله را از مسئولین امر و دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری خواهد نمود.

در پایان به برخی جریانات سیاسی داخل کشور نیز متذکر می‌شویم که تنها سیاست اعلامی و اعمالی جمهوری اسلامی ایران ناظر به فلسطین، مقاومت همه‌جانبه و مبارزه علیه اشغالگران صهیونیست تا ریشه‌کن کردن کامل این غده سرطانی از منطقه و آزادی کامل سرزمین‌های اشغال‌شده و همچنین تعیین سرنوشت آن سرزمین‌ها از طریق همه‌پرسی است.

تذکر به این نکته هم ضروری است که بی‌شک هر شخص یا جریانی که از رفتار یا گفتارش بوی «دو دولتی» به مشام برسد، خائن به سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران است و سیلی این خیانت را از ملت غیور ایران اسلامی خواهد خورد.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پس از ماه‌ها کشمکش با دولت ترامپ، رئیس دانشگاه براون کنار می‌رود
سازش با یزید زمان، هرگز امنیت و رفاه به همراه نداشته است
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
از تخریب حرم و مجازات اعدام برای زیارت تا راهپیمایی میلیونی اربعین
شرط تداوم یارانه نقدی و کالابرگ اقامت در ایران است
مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top