تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/08/24 - 13:28
کد خبر: 522410

رونمایی از بازیکنان مازاد موسیمانه در استقلال

رونمایی از بازیکنان مازاد موسیمانه در استقلال

صحبت‌های موسیمانه این نوید را به هواداران استقلال داد که ظاهرا قرار است شرایط این تیم تغییر پیدا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مدت زیادی نیست که پیتسو موسیمانه سکان هدایت استقلال را در دست گرفته و البته در همین زمان کم می‌توان متوجه شد او تشنه موفقیت است. موسیمانه در اولین حضور خود روی نیمکت استقلال با نتیجه 3 بر یک از خیبر خرم‌آباد شکست خورد؛ نتیجه‌ای که کمتر کسی انتظار آن را داشت اما به هر روی شاگردان سعید دقیقی دست به کار بزرگی زدند. عملکرد بازیکنان استقلال در این دیدار به هیچ‌وجه قابل قبول نبود و پیتسو موسیمانه هم در نشست خبری پس از بازی تاکید زیادی روی این موضوع داشت.

موسیمانه در نشست خبری پس از بازی با خیبر گفت: «همه می‌توانند ببینند چه چیزی می‌خواهیم. من باید تغییراتی بدهم و با بازیکنان صحبت کنم. حتماً تغییراتی خواهیم داشت. در ابتدا باید ذهن‌مان را تغییر دهیم. بازیکنان استقلال باید به من بگویند که کاری خواهند کرد یا نه، آیا برای لوگوی استقلال بازی می‌کنند یا نه.

ما باید شروع به تغییرات کنیم، اما مهمترین چیز ذهنیت بازیکنان است. بازیکنان باید بگویند تشنه نتیجه گرفتن هستند یا خودخواه. ما به اندازه کافی نجنگیدیم و آماده نیستیم. ما نیاز به جنگیدن داریم. بازیکنان باید خیلی به خاطر استقلال ناراحت باشند.

همه استرس دارند و تماشاگران هم همینطور. این فرهنگ برای بازیکنان استقلال درست نیست. ما می‌توانیم هر هفته مربی عوض کنیم و اگر نخواهند ببرند همیشه همین وضعیت را خواهند داشت».

همین صحبت‌های موسیمانه این نوید را به هواداران استقلال داد که ظاهرا قرار است شرایط این تیم تغییر پیدا کند و حالا با گذشت چند هفته، تغییراتی در روند استقلال صورت گرفته که می‌توان آن‌ها را قابل‌توجه دانست. آبی‌پوشان پایتخت در برخی از پست‌های خود دچار ضعف هستند و پیتسو برای جذب بازیکنان جدید، مجبور است چند نفر را در لیست مازاد خود قرار دهد تا در نیم‌فصل دوم شاهد استقلالی متحول شده باشیم.

خداحافظ آرش

بسیاری فکر می‌کردند لیگ بیست‌وسوم آخرین فصل حضور آرش رضاوند در استقلال است اما به هر روی قرارداد این بازیکن با آبی‌ها تمدید شد و در لیگ بیست‌وچهارم هم او استقلالی باقی ماند. هواداران استقلال عملکرد رضاوند رضایت ندارند و این موضوع بر هیچ فردی پنهان نیست.

پیتسو موسیمانه هم تنها با چند جلسه تمرین متوجه شده رضاوند کیفیت بالایی ندارد و برای همین درصدد قطع همکاری با این بازیکن است. طبق شنیده‌ها، آرش رضاوند هم بی‌میل به جدایی از استقلال نیست چراکه گمان می‌کند نمی‌تواند با موسیمانه کار کند و برای همین ترک استقلال بهترین راه است!

مهاجم محبوبِ نکو هم رفتنی است

اگر به فصل گذشته برگردیم متوجه می‌شویم گوستاوو بلانکو یکی از خریدهای مهم استقلال بود اما آن‌طور که باید و شاید جواب نداد. زمانی‌که بحث آمدن بلانکو به ایران مطرح شد، پرسپولیس هم همزمان با استقلال برای جذب این مهاجم آرژانتینی اقدام کرد اما درنهایت بلانکو تصمیم گرفت برای ادامه فوتبال خود استقلال را انتخاب کند. جواد نکونام به این بازیکن اعتقاد زیادی داشت اما پیتسو موسیمانه نمی‌خواهد به همکاری خود با این بازیکن ادامه دهد چراکه بلانکو یک مهاجم بلندزن و کم‌سرعت است که با سیستم موسیمانه در استقلال هم‌خوانی ندارد.

کوشکی هم می‌رود

علیرضا کوشکی بازیکنی بود که در نقل‌وانتقالات تابستانی با دستور مستقیم جواد نکونام جذب شد اما نمایش‌های باب‌میل موسیمانه نبوده و همین موضوع باعث ناراضایتی سرمربی آفریقایی شده است. نام کوشکی هم در لیست مازاد سرمربی آفریقایی دیده می‌شود و تا این لحظه کوشکی، رضاوند و بلانکو خروجی‌های احتمالی آبی‌ها در بازار زمستانه هستند. اکنون باید صبر کرد و دید در نقل‌وانتقالات زمستانی چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و کدام بازیکنان از جمع آبی‌ها جدا می‌شوند و آیا به شمار بازیکنان فهرست مازاد موسیمانه افزوده خواهد شد یا خیر.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
عزاداری قبیله «بنی‌عامر» در کربلا
عملیات انهدام مهمات در شرق تهران
ماجرای کاروانی در مشایه کربلا که چند مرجع تقلید در آن حاضر بودند
مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب، نصب العین همه مسئولان نظام باشد
آیا مرجعیت «پدر» در برابر نسل زد دچار بحران شده است؟
آیا هوش مصنوعی جای طراح سایت و متخصص سئو را می‌گیرد؟
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top