تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/27 - 19:08
کد خبر: 522715

اعلام نتایج نهایی پذیرش کدرشته‌های خاص کنکور سراسری سال ۱۴۰۳

اعلام نتایج نهایی پذیرش کدرشته‌های خاص کنکور سراسری سال ۱۴۰۳

اسامی پذیرفته شدگان نهایی برای آن دسته از داوطلبانی که در زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ برای آنها کدهای خاص اعلام شده بود، منتشر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، اسامی پذیرفته شدگان نهایی برای آن دسته از داوطلبانی که در زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ برای آنها یکی از کدهای مندرج در جدول زیر اعلام شده بود، منتشر شد.

به دنبال اطلاعیه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ سازمان ملی سنجش در خصوص آن دسته از داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ که به جای کد قبولی برای آنها کد ۲ رقمی اعلام شده بود و برای انجام مراحل مصاحبه و گزینش در رشته های تحصیلی انتخابی دانشگاهها و موسسات مربوط اقدام کرده اند، با توجه به اعلام نتیجه مراحل مصاحبه افراد از سوی موسسات یا ارگان های ذیربط اسامی آنان در سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قرار گرفت.

پذیرفته شدگان لازم است برای اطلاع از زمان و نحوه ثبت نام از روز سه شنبه ۲۹ آبان به درگاه اطلاع رسانی دانشگاه یا موسسه محل قبولی مراجعه یا با واحد آموزش دانشگاه یا موسسه تماس بگیرند. عدم مراجعه به موقع پذیرفته شدگان برای ثبت نام به منزله انصراف از رشته قبولی اعلام شده خواهد بود.

نکات مهم؛

داوطلبانی که علاوه بر کدهای اعلام شده در این اطلاعیه دارای کد قبولی قبلی نیز بوده اند، قبولی قبلی آنان لغو شده و باید در رشته قبولی جدید ثبت نام کرده و ادامه تحصیل دهند. این افراد برای ثبت نام در رشته قبولی جدید نیاز به انصراف از رشته قبولی قبلی ندارند و با آنان همانند دانشجوی انتقالی رفتار خواهد شد.

معرفی شدگانی که در زمان مقرر برای انجام مصاحبه به ارگان یا دانشگاه ذیربط مراجعه کرده ولی اسامی آنان در این مرحله به عنوان پذیرفته شده اعلام نشده است، دلیل عدم قبولی آنان عدم تایید مصاحبه از سوی ارگان های ذیریط است و افرادی که معترض به نتیجه خود هستند باید موضوع را از ارگان های مربوط که برای مصاحبه معرفی شده بودند، پیگیری کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top