تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/03 - 22:32
کد خبر: 523269

واکنش مقامات عراقی به صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت

 واکنش مقامات عراقی به صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت

دیوان کیفری بین المللی قرار بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت را صادر کرد. در همین راستا، کشورهای غربی و عربی بر تعهد خود به منظور اجرای این حکم تاکید کردند. صدور چنین حکمی از سوی دیوان لاهه با استقبال رهبران عراقی همراه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  دیوان کیفری بین المللی در آخرین جلسه خود، حکم دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت»، به ترتیب نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را صادر کرد. در همین راستا، بسیاری از کشورهای غربی و عربی بر تعهد خود به منظور اجرای این حکم تاکید کردند. صدور این حکم پس از گذشت بیش از 400 روز جنگ و جنایات نظامیان صهیونیست در نوار غزه با استقبال گسترده رهبران و مقامات ارشد سیاسی عراقی همراه شد.

«محمود المشهدانی»، رئیس پارلمان عراق ضمن استقبال شدید از حکم اخیر دیوان عالی کیفری بین المللی، آن را اقدامی اثرگذار حتی در سطح نمادین دانست. رئیس پارلمان عراق در ادامه بیانیه خود صدور چنین حکمی را بارقه امیدی در جهت برقراری عدالت جهانی قلمداد کرد.

 واکنش مقامات عراقی به صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت

«قیس الخزعلی»، دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق» در بیانیه‌ای از تلاش کشورهایی که در راه صدور قرار بازداشت برای این دو مقام ارشد صهیونیست نقش آفرینی کردند، تقدیر کرد. الخزعلی در ادامه این بیانیه از جامعه جهانی جهانی درخواست کرد تا بیشترین همکاری را برای اجرای این حکم داشته باشد.

 واکنش مقامات عراقی به صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت

«همام حمودی»، رئیس مجلس اعلای عراق نیز از صدور حکم دستگیری نتانیاهو و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی توسط دادگاه کیفری بین‌المللی استقبال کرد. وی صدور چنین حکمی را منصفانه خطاب کرده است. رئیس مجلس اعلای عراق در ادامه از همه دولت‌ها خواست تا از این حکم تمکین کنند.

 واکنش مقامات عراقی به صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت

«نوری المالکی»، رئیس ائتلاف «دولة القانون» هم صدور حکم دیوان لاهه علیه نخست وزیر و وزیر جنگ سابق اسرائیل را برخاسته از ضربه جهان به پیکره رژیم صهیونیستی و متحدان آن دانست. نخست وزیر سابق عراق در ادامه همبستگی خود را با همه آزادگان جهان اعلام کرد.

 واکنش مقامات عراقی به صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت

«محسن المندلاوی»، نایب رئیس پارلمان عراق نیز در بیانیه‌ای صدور حکم اخیر دیوان کیفری بین‌المللی در ارتباط با دستگیری نتانیاهو  و گالانت را تصمیمی شجاعانه دانست. نایب رئیس پارلمان عراق صدور چنین حکمی را عاملی برای بازگرداندن حیثیت نهادهای بین‌المللی عنوان کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه بازاریابی پیامکی ویژه شب یلدا را شروع کنیم
فروشگاه اینترنتی رنگین کالا، ارائه دهنده متنوع ترین لوازم و ابزار خانه و آشپزخانه
پزشکی دانشگاه مدیپول استانبول
روش های درمان اعتیاد از نظر روانشناسان
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت مادر محترم روح‌الله و رضا نجابت
بدی آب و هوا فرودگاه بغداد را به تعطیلی کشاند
وزیر کشور: باید فرش قرمز برای سرمایه‌گذاران پهن کنیم
پزشکیان: نقشه راه روابط تجاری تهران و آستانه آماده اجراست
زاکانی: یکی از ارکان اثرگذار بر کیفیت زندگی مردم مدیریت شهری است
ارتباط ناسا با یک فضاپیما در مدار مریخ قطع شد
مجلس نمایندگان آمریکا، تحریم های قانون سزار علیه سوریه را لغو کرد
آیت الله سبحانی: قرآن معیار تشخیص صحت کتاب‌های آسمانی است
امیر دادرس: فضای مجازی بستر جنگ شناختی است
عبدالملکی:زن ایرانی در تحقق تمدن نوین اسلامی نقش محوری دارد
عارف: پس از جنگ ۱۲ روزه اهمیت فناوری‌های نوظهور اثبات شد
کاشانی: همه عظمت‌ها و برکات شیعیان از تربیت حضرت زهرا(س) نشأت می‌گیرد
تحولات منطقه محور دیدار وزیران خارجه آمریکا و اسرائیل
فیلم | تجمع اعتراضی اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی(ره) مقابل وزارت کار
پدافند هوایی روسیه ۳۸ پهپاد اوکراینی را طی شش ساعت منهدم کرد
استقبال رسمی رئیس جمهورقزاقستان از پزشکیان
رهبر انصارالله یمن: هزاران زن به دست صهیونیست‌ها قتل‌عام شده‌اند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top