تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/06 - 09:38
کد خبر: 523545

اختلاف شخصیت‌ها و رسانه‌های صهیونیست درباره آتش‌بس در لبنان

اختلاف شخصیت‌ها و رسانه‌های صهیونیست درباره آتش‌بس در لبنان

بسیاری از شخصیت‌ها و رسانه‌های صهیونیستی آتش بس با لبنان را عامل شکست رژیم صهیونیستی و تقویت زیرساخت‌های حزب‌الله لبنان می‌دانند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی و شخصیت‌های سیاسی آن واکنش‌های متفاوتی نسبت به احتمال رسیدن به توافق آتش بس در جنگ لبنان طی روزها و ساعات آینده از خود نشان می‌دهند.

در همین رابطه آژانس رسانه‌ای رژیم صهیونیستی گزارش داد که ایتمار بن گویر و بزالل اسموتریچ دو وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی با رسیدن به توافق در جنگ لبنان مخالف هستند و تهدید به کنار رفتن از کابینه در صورت تحقق این توافق کرده‌اند.

در همین رابطه شبکه «ای بی سی» به نقل از مسئولان صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم قرار است امروز جلساتی را برای بررسی آتش بس در لبنان برگزار کند و این موضوع در کابینه رژیم صهیونیستی نیز به رأی گذاشته خواهد شد.

روزنامه صهیونیستی یسرائیل هیوم نوشت که نتانیاهو از انتقادات برخی مسئولان راست گرا و برخی اعضای لیکود از توافق آتش بس عصبانی است.

شبکه کان رژیم صهیونیستی به نقل از «بنی بن موفخار» رئیس شورای شهرک صهیونیستی «مفؤوت حرمون» اعلام کرد با چنین توافقی هرگز ساکنان شمال سرزمین‌های اشغالی به منازل خود باز نخواهند گرداند.

غابی سیبونی سرهنگ نیروهای ذخیره رژیم صهیونیستی نیز گفت که حزب الله باز خواهد گشت و زیرساخت‌های خود را حتی در جنوب رود لیتانی نیز گسترش خواهد داد و هیچکس نمی‌تواند این زیرساخت‌ها را از بین ببرد و این موضوع قطعی است.

شبکه کان که از مخالفان سرسخت آتش بس با لبنان است، می گوید که توافق آتش بس با حزب الله تنها نتیجه‌ای که دارد، توافقی برای مصونیت و حفاظت از حزب الله است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top