تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/07 - 21:15
کد خبر: 523699

وزیر علوم برای رفع مشکلات معیشتی دانشگاهیان تلاش می‌کند

 وزیر علوم برای رفع مشکلات معیشتی دانشگاهیان تلاش می‌کند

مشاور وزیر علوم گفت : تلاش وزیر علوم این است که بتواند درخصوص مشکلات معیشتی دانشگاهیان اقدام مناسبی انجام دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد روشن در حاشیه آیین تکریم رییس پیشین و معارفه سرپرست جدید دانشگاه فردوسی اظهارداشت : با توجه به اینکه دانشگاه را نباید سیاسی اداره کرد بلکه باید با تحلیل های دقیق از سیاست، جامعه خوبی را برای کشور ساخت و از بحران ها جلوگیری کرد بنابراین دانشگاه باید امروز امنیت بخش باشد تا استادان دانشگاه بتوانند نظریه‌پردازی و  به روز کنند و آینده را با شایسته‌گزینی و نشاندن عالمان بر صدر بسازند.

وی افزود : استادان دانشگاهی که قبول مسئولیت می‌‎کنند را  از جنس شهیدان دانست و افزود :  شهیدان روزگاری در دفاع مقدس از کیان این مملکت دفاع می‌کردند و امروز نیز استادان با قلمی که در دست دارند این مسیر را طی می‌کنند.

مشاور وزیر علوم ادامه داد: باید از تمام ظرفیت های موجود استفاده  و با سعه صدر کامل در مسیر وفاق گام برداشت و با سینه گشاده و فراخ از همه موافقان و مخالفان در مسیر حرکت رو به جلوی آموزش عالی کشور و این دانشگاه بهره برد چقدر دانست.

روشن تاکیدکرد : دانشگاه‌های کشور در دیپلماسی علمی باید پشت سر دانشگاه فردوسی مشهد حرکت کنند و این افتخار با زحمات روسای پیشین این مرکز آموزشی پر سابقه کشور به دست آمده است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات معیشتی دانشگاهیان اضافه کرد : تلاش وزیر علوم این است که بتواند در این خصوص اقدام مناسبی انجام دهد  چرا که  کسب رتبه نخست فعالیت های فرهنگی - اجتماعی، رتبه نخست نشریات دانشجویی کشور، رتبه نخست در انجمن های علمی دانشجویی و کسب رتبه های برتر در المپیادهای علمی در رده بندی های جهانی بخش کوچکی از افتخارات دانشجویان این دانشگاه است.

مشاور وزیر علوم خاطرنشان کرد:اگر به میثاق ملی و قانون اساسی وفادار باشیم هیچ اختلافی پیش نخواهد آمد و اگر با اخلاق مداری کامل، وفق قانون عمل کنیم، هراس از این که له یا علیه ما اقدامی شود نخواهیم داشت زیرا بهترین مدافع ما خود قانون خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top