تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/09/26 - 23:51
کد خبر: 525240

سرپرست دانشگاه تهران:

مشوق‌ها و اقدامات حمایتی برنامه هفتم توسعه از دانشگاه‌ها اعلام شد

مشوق‌ها و اقدامات حمایتی برنامه هفتم توسعه از دانشگاه‌ها اعلام شد

سرپرست دانشگاه تهران، پژوهش و آموزش را به عنوان ارکان اساسی توسعه کشور برشمرد و گفت: وقتی از پژوهش نام می‌بریم، منظور ما توسعه علمی کشور است، هنگامی که از توسعه علمی کشور سخن می‌گوییم، این توسعه، در حوزه تحصیلات تکمیلی قابل تحقق است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سیدحسین حسینی در آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران که امروز دوشنبه در تالار علامه امینی این دانشگاه برگزار شد، با یادی از شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و استاد بزرگ شهید مفتح و همه شهدای دانشجو و دانشگاه گفت: نقش دانشگاه تهران به عنوان پیشران علمی کشور در این حوزه برجسته است و امروز وقتی فعالیت‌های دانشگاه تهران را در حوزه پژوهش و فناوری می‌بینیم موجب مباهات برای همه ماست.

وی ارتقای رتبه کشور و توسعه فناوری‌های نوین تجاری، توجه و حمایت مادی و معنوی از پژوهشگران ‌و بهبود امکانات آزمایشگاهی و زیرساخت‌های لازم را از برنامه‌ها و اقدامات مهم دانشگاه تهران در این دوره برشمرد و گفت: امروز فعالیت‌های دانشگاه تهران در حوزه پژوهش و فناوری موجب مباهات همگان است.

حسینی به مشوق‌ها و اقدامات حمایتی برنامه هفتم توسعه از دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از این موارد، توسعه پژوهش‌های کاربردی و ارتقای جایگاه بین‌المللی و نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور است که باید برای جایگاه و رتبه جهانی ایران از نظر تولید علم به استناد پایگاه‌های معتبر بین‌المللی ‌و افزایش سرانه مقالات نمایه شده بین‌المللی و همچنین رتبه شاخص و نوآوری‌ها توجه جدی شود.

وی ماموریت‌های دانشگاه را پاسخگویی به نیازها و مشارکت در حل مسائل جامعه عنوان کرد و افزود: اگرچه ما در این حوزه هم اقدامات اساسی را در کشور شاهد بودیم ولی همچنان می‌طلبد که دانشگاه‌ها در این حوزه حضور موثرتری داشته باشند امروز به بحران‌هایی مثل آلودگی هوا روبه‌رو هستیم که به عنوان مسائل لاینحل باقی مانده است و این مسائل هم از یک طرف به موضوع حکمرانی و مدیریت و از طرفی هم به بهره‌مندی از تکنولوژی‌های روز باز می‌گردد.

حسینی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند در این حوزه نقش‌آفرین باشند و دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه جامع به حضور و نقش‌آفرینی در همه عرصه‌های پژوهش و فناوری، توجه دارد و به نظر می‌رسد در حوزه علوم انسانی و هنر که جایگاه ویژه‌ای در دانشگاه تهران دارند به فعال شدن همه حوزه‌ها نیاز داریم.

سرپرست دانشگاه تهران افزود: در علوم پایه نیاز به نقش‌آفرینی بیشتری داریم البته به سرمایه‌گذاری بیشتری در این حوزه‌ها نیاز هست که باید مورد توجه قرار بگیرد.

در این آیین از چهار پژوهشگر پیشکسوت نمونه، ۹ پژوهشگر برجسته، ۶ پژوهشگر جوان نمونه، ۱۲ پژوهشگر نمونه، ۱۰ مجری برتر ارتباط با صنعت و جامعه، هفت رساله نمونه در مقطع دکتری، هفت پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۴ فناور برگزیده تجلیل شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
موضع‌گیری خصمانه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا علیه ایران و روسیه
سخنگوی نتانیاهو: ترامپ خواهان پایان جنگ شده است
واکنش اردن به طرح توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی
رکورد جدید اسکوچیچ با تراکتور
آمریکا ۱۶ فرد و نهاد را به بهانه حمایت از کره‌شمالی تحریم کرد
آیین‌نامه مدیریت اموال مجازی دانشگاه شریف تصویب شد
آخرین مهلت جذب سرباز امریه در آموزش عالی اعلام شد
مشوق‌ها و اقدامات حمایتی برنامه هفتم توسعه از دانشگاه‌ها اعلام شد
«شولتز» رأی اعتماد پارلمان را ازدست داد؛ انتخابات زودهنگام در آلمان
تیراندازی در مدرسه‌ای در آمریکا چند کشته و زخمی برجای گذاشت
ما را از فهرست تروریسم حذف کنید
دوست دارم بمانم اما فعلاً قراردادی روی میز نیست
مأمور رایزنی اتحادیه اروپا با سوریه تعیین شد
صرفه‌جویی در سرمایه ملی، در مسیر رونق اقتصادی بکار خواهد رفت
استقلال و گل‌گهر با تساوی به رختکن رفتند
با موسیمانه مذاکره کردیم؛ شاید حواسش نبوده است!
مدارس، ادارات و بانک‌های استان تهران سه‌شنبه ۲۷ آذر تعطیل شد
مستحق این باخت نبودیم
پیروزی سپاهان در یک روز خاص
توافق تبادل اسرا از همیشه در دستر‌س‌تر است
اولین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم برگزار می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top