تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/28 - 14:39
کد خبر: 525391

زاخارووا: با دولت موقت سوریه در تماسیم

 زاخارووا: با دولت موقت سوریه در تماسیم

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گفت روسیه با مقامات موقت سوریه برای تضمین امنیت شهروندان روس در این کشور غرب‌آسیا در تماس است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماریا زاخارووا در یک نشست توجیهی گفت: «ما با کسانی که در حال حاضر در حال تشکیل حاکمیت جدید در سوریه هستند و کسانی که مناطق مختلف را کنترل می‌کنند، در تماس هستیم تا مسائل عملی مربوط به تضمین امنیت شهروندانمان را حل کنیم.»

این دیپلمات روس افزود: «به شهروندان روسیه در سوریه کمک‌های لازم ارائه می‌شود، اما این کار با خطرات خاصی همراه است.» زاخارووا گفت که اطلاعاتی در مورد تعداد شهروندان روسیه در سوریه و کسانی که در خدمات کنسولی ثبت‌نام کرده‌اند، وجود دارد.

مخالفان مسلح سوریه در ۸ دسامبر دمشق را تصرف کردند. در پی آن، مقامات روسیه گفتند که بشار اسد پس از مذاکره با عوامل شرکت‌کننده در درگیری سوریه از سمت خود کناره‌گیری کرد و سوریه را به مقصد روسیه ترک کرد و در آنجا پناهندگی گرفت.

به دنبال این تحولات، «محمد البشیر» که مدیریت دولتی مستقر در ادلب را برعهده داشت که توسط هیات تحریر الشام و دیگر گروه‌های مخالف تشکیل شده بود، به‌عنوان نخست‌وزیر موقت معرفی شد. وی بعدا اعلام کرد که دولت موقت تشکیل شده است و تا مارس ۲۰۲۵ بر سر کار خواهد ماند.

پیشتر روسیه همچنین اعلام کرد برای روشن کردن وضعیت نیروها و تجهیزاتش با مخالفان مسلح سوری در تماس است.

براساس تصاویر ماهواره‌ای جدید، به نظر می‌رسد روسیه در حال آماده شدن برای خارج کردن سامانه دفاع هوایی پیشرفته اس-۴۰۰ خود از پایگاه نیروی هوایی حمیمیم در لاذقیه سوریه است. پیش‌تر هم روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» با استناد به تصاویر ماهواره‌ای گزارش داده بود که روسیه در حال بسته‌بندی و جداسازی قطعات ادوات نظامی خود در سوریه است تا آن‌ها را برای انتقال آماده کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top