تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/10/18 - 18:06
کد خبر: 527015

انجمن دانش‌آموختگان دانشکدگان علوم دانشگاه تهران تشکیل شد

انجمن دانش‌آموختگان دانشکدگان علوم دانشگاه تهران تشکیل شد

با تصویب اساسنامه انجمن دانش‌آموختگان دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، این انجمن به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»  به نقل از دانشگاه تهران، انجمن دانش‌آموختگان دانشکدگان علوم دانشگاه تهران به منظور ایجاد ارتباط پیوسته دانشکدگان با دانش‌آموختگان و همچنین ارتباط دانش‌آموختگان با یکدیگر فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

در اساسنامه‌ای که در ۲۱ مهرماه سال جاری به تصویب هیأت مؤسس این انجمن رسید، هدف انجمن تحقق اهداف علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشکدگان علوم دانشگاه تهران و دانش‌آموختگان آن است. ارتباط و همکاری دانش‌آموختگان و هم‌افزایی آنها در راستای حل مشکلات کشور، حفظ ارتباط مستمر بین دانش‌آموختگان و دانشکدگان برای ارائه خدمات متقابل به خصوص ارتقا و به روز نمودن دانش و مهارت اعضا، ارتقای سطح علمی و فناوری در حوزه علوم پایه از طریق ارتباط مؤثر میان دانشگاه و دانش‌آموختگان شاغل در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و صنعتی، بهره‌گیری از نظرات و تجارب دانش‌آموختگان در جهت ارتقای سطح علمی دانشکدگان، تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنایع و بخش‌های اجرایی کشور از طریق دانش‌آموختگان، حمایت از دانشکدگان از طریق همکاری و تأمین مالی در جهت رفع نیاز‌های آموزشی، پژوهشی و عمرانی دانشکدگان علوم و همکاری با بنیاد حامیان دانشکدگان علوم دانشگاه تهران از جمله اهداف مندرج در اساسنامه انجمن دانش‌آموختگان دانشکدگان علوم است.

تمامی دانش‌آموختگانی که حداقل یکی از مقاطع تحصیلی خود را در دانشکدگان علوم از زمان تأسیس تا کنون گذرانده باشند، می‌توانند در این انجمن عضو شوند.

گفتنی است نخستین گردهمایی دانش‌آموختگان دانشکدگان علوم با حضور دانش‌آموختگان ادوار مختلف، ۱۴ آبان‌ماه سال جاری در سالن دهشور با حضور بیش از ۱۰۰ عضو این انجمن برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top